Promo sadržaj

Komentari 0

Zrinjevac će opet zasjati, a u blagdansku čaroliju posjetitelje će uvesti pjevač Marko Tolja

Zrinjevac će opet zasjati, a u blagdansku čaroliju posjetitelje će uvesti pjevač Marko Tolja

Stiže nam najljepše doba godine - Božić. A kao i svake godine, Zagreb, koji je do sada čak tri puta proglašen gradom s najljepšim Adventom u Europi, ponovno će zasjati u božićnom ruhu

Tema ovogodišnjeg Adventa je hrvatska baština kroz igračke, a svi posjetitelji će moći uživati u više od 120 koncerata, programa za djecu i izložba na više od 15 uređenih lokacija.

Sva božićna čarolija počinje 27. studenog. Najprije će se u 17 sati zapaliti prva adventska svijeća na zagrebačkom Manduševcu, a kasnije, u 19 sati, nam slijedi već tradicionalno paljenje lampica na Zrinjevcu.

Zrinjevac će opet zasjati, a u blagdansku čaroliju posjetitelje će uvesti hrvatski pjevač Marko Tolja.

- Glazba je tu kako bi dala dušu svakom raspoloženju, a naročito onom božićnom. Glazba daje lampicama čarobnu svjetlost, a božićnim drvcima posebne boje - poručili su iz Turističke zajednice grada Zagreba i dodali kako će u najromantičnijem parku u Zagrebu, Zrinjevcu, moći tijekom adventskog razdoblja uživati u 13 koncerata popularnih hrvatskih glazbenika.

A oni koji neće biti u magičnom Zagrebu za otvaranje Adventa, ne moraju se brinuti. Paljenje lampica na Zrinjevcu i koncert Marka Tolje moći će pratiti i na Facebook stranicama 24sata i Turističke zajednice grada Zagreba te na YouTube kanalu 24sata s početkom u 19 sati.

Osim paljenja lampica na Zrinjevcu i koncerta Marka Tolje, na našoj Facebook stranici, YouTube kanalu 24sata te Facebook stranici Turističke zajednice, moći ćete kroz prosinac pratiti još sjajnih koncerata. Tako nas 3. prosinca

očekuje koncert mladog hrvatskog pjevača Matije Cveka, a zatim još i koncerti Ansambla Lado, Ante Gele, koncert najljepših opernih arija i dueta te Misa na španjolskom.