Obavijesti

Promo sadržaj

Zvijezda vodilja ka vašem putu sreći

Zvijezda vodilja ka vašem putu sreći

Čini vam se da se tlo ruši pod vašim nogama? Željeli biste učiniti nešto kako biste se osjećali bolje, ali ne znate što? Teško vam je i trebate s nekime porazgovarati, ali nitko vas ne razumije?

Ne gubite nadu i podignite glavu – gospođa Sandra zna odgovore na sva vaša pitanja! Sve snage ove marljive zagrebačke vidovnjakinje svakodnevno su na raspolaganju upravo onima kojima je pomoć najpotrebnija. Sandrini brojni klijenti, kako iz Hrvatske, tako iz Europe i svijeta znaju da od nje uvijek mogu dobiti najbolji savjet, ali i mnogo više od toga. Iskrenim suosjećanjem, kao i snažnom pozitivnom energijom Sandra one s kojima razgovara oduševljava jednako koliko i svojim nesvakidašnjim sposobnostima.

- Vidim sve što vam se dogodilo u prošlosti, znam koje vas brige more u sadašnjosti, a vašu budućnost proričem služeći se trima vrstama karata. Bez obzira na to koliko ste od mene udaljeni, osjećam što se s vama zbiva, a mogu vam opisati i najmanje pojedinosti iz vaše okoline - tvrdi Sandra i dodaje vjerujem kako sam ovim darom blagoslovljena s razlogom, odnosno kako bih pomagala ljudima da u svom životu nađu pravi put. To je moj zadatak, moja misija. Zanimalo nas je radi čega se uvijek nasmiješenoj Sandri obraćaju i žene i muškarci, i stari, i mladi. Ljudi me često zovu zbog teškoća u ljubavnim i obiteljskim odnosima. Ipak, u jednako velikom broju javljaju mi se i k meni dolaze oni koje muće zdravstvene tegobe ili pak loša financijska ili poslovna situacija. Tako je to bilo i s mojom bakom koja je bila cijenjena, ne samo kao vidovnjakinja, već i kao energična i dobra osoba.

U nevolji se prijatelj poznaje

- Moja je kćerka sve do  svoje dvadesete godine bila prekrasna i zdrava djevojka, puna života. Tada je dobila upalu slijepog crijeva. Prema riječima liječnika, za njeno izliječenje bila je potrebna rutinska operacija. No, svega 13 dana nakon operacije, moja je najdraža završila na drugoj operaciji crijeva. Dotad je već bila izgubila preko deset kilograma te je od slabosti počela pogrbljeno hodati. Samo mjesec dana nakon druge operacije, liječnici su moju kćer nanovo operirali. Bolnica je postala drugi dom naše obitelji, a ja sam plakala iz dana u dan. Svoje sam dijete već vidjela među dragim anđelima – prisjeća se gospođa Ljubica. Očajna i izgubljena nazvala sam Sandru te s njom dogovorila susret. Prvo što sam na njoj zamijetila bile su njene tople oči. Dugo smo razgovarale, a ono što me doista iznenadilo bila je, mogli bismo reći, matematička preciznost kojom je govorila o meni i mojoj obitelji. Sandra je sve znala, ništa joj nisam trebala reći...

Moja se kćer sada oporavlja kod kuće i to po riječima doktora nevjerojatnom i začuđujućom brzinom. Čak niti liječnici nisu mogli shvatiti da je nešto tako moguće. Sigurna sam da bez Sandre sve ovo ne bi bilo moguće tvrdi Ljubica i napominje, mislim da je Sandra doista rođena kako bi pomagala drugim ljudima i kako bi svojom dobrotom otklanjala zlo iz naših života. Ljubica je ponovno kontaktirala Sandru kako bih barem čula mio glas koji joj je vratio sreću u obitelji i ponovno se uvjerila u Sandrine vidovnjačke sposobnosti. Naime, Sandra je samim javljanjem na telefon vidjela što Ljubica radi u datom momentu sjedila je za okruglim stolom i ispred nje je bila šalica kave.

Tom izjavom je do suza nasmijala Ljubicu, koja se u posljednjih nekoliko mjeseci nije tako smijala. I taj događaj dovoljno govori o Sandri kao vidovnakinji ali i o tome tko joj se javi, ona mu postaje prijateljica i oslonac u životu.

Gospođa Anita T. svima se naočigled činila kao staložena, financijski situirana osoba, ispunjujućeg obiteljskog života. No, ona je bila «u stvari psihički i fizički istrošena osoba, na lijekovima, prepuna strahova», a imala je i problema s nesanicom.

- Zid je bio ispred mene, a ja nisam znala kamo dalje i kako se pokrenuti, unatoč tome što sam preko više od godine dana uzimala lijekove, moje se stanje samo pogoršavalo. Iako sam bila skeptična i sumnjičava, odlučila sam ipak dogovoriti svoj prvi susret sa gospođom Sandrom. Čim sam je ugledala shvatila sam da naprosto pršti pozitivnom energijom. Svaki naš daljnji susret samo je jačao međusobno povjerenje. Kroz samo tjedan dana osjetila sam veliki napredak moje su nesanice počele nestajati, psihičko se stanje stabiliziralo, a lijekove sam svela na minimum objašnjava Anita koja će na Sandrine tretmane bioenergijom dolaziti sve dok u potpunosti ne ozdravi. Osim toga, ističe – U Sandri sam pronašla pravog prijatelja. Upravo su prijateljski razgovori razlog zbog kojeg ću joj se uvijek iznova s povjerenjem obratiti.

Uspješnost u onome što Sandra radi jamči njeno dugogodišnje iskustvo, a dokazuje i izjava gospođe J. čiji je teško bolestan suprug počeo ozdravljivati nakon svega jednog razgovora gospođe J. sa Sandrom. Prije Sandrine pomoći moj je svijet bio srušen, a sada se ponovno podiže. Sandra, hvala ti! Sandrina dobronamjernost, kao i njen vidovnjački dar, mnogima su otvorili vrata ka napretku na svakom životnom području. Sve prepreke zajedno možemo lakše savladati poručuje nam ona sa sjajem u očima. Nazovite Sandru jer ona zna kako naš život učiniti boljim i ljepšim!

I vi možete kontaktirati Sandru na ove brojeve:

060 485 486    +385 958614739

fiksna linija: 0,31€ mobilna linija: 0,48€

radno vrijeme:

od ponedjeljka do petka 9-17h

subota 9-14h

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste
SLAŽETE SE?

Najpametniji znakovi Zodijaka: 'Najposebniji' je na vrhu liste

Naravno, svaki horoskopski znak je 'pametan' na svoj način, ali kada je riječ o inteligenciji, duhovitosti i analitičkoj sposobnosti, ovo su horoskopski znakovi koji po mišljenju astrologa imaju najviše prednosti

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana