Obavijesti

Pronađite savršen božićni poklon u Technomarketu!

Pronađite savršen božićni poklon u Technomarketu!
9

Technomarket je priredio ekskluzivno predstavljanje privlačnih modnih dodataka u obliku neodoljivih zaštitnih maski i etuija te dodatnog pribora za smartphone uređaje i tablete.

Technomarket je priredio ekskluzivno predstavljanje privlačnih modnih dodataka u obliku neodoljivih zaštitnih maski i etuija te dodatnog pribora za smartphone uređaje i tablete. Novi prošireni asortiman SBS dodataka po prvi puta u Hrvatskoj svoje mjesto pronašao je upravo na policama Technomarketa.

Prepoznati kao nezaobilazno mjesto prilikom kupovine novih smartphone uređaja i tableta, u Technomarketu su izuzetno ponosni što su profilirani kao prvi izbor za kupovinu svih pripadajućih dodataka – od onih zaštitne prirode, pa sve do višenamjenskih punjača te jednostavno poželjnih zamjenskih maski i etuija potrebnih za zadovoljavanje vizualnih apetita! Sve to u svojoj ponudi ima SBS, čiji se asortiman ističe svojim rasponom, kao i funkcionalnim i izuzetno dizajnerski atraktivnim dodacima za izuzetno velik broj uređaja različitih brandova (Samsung, Apple, Nokia, LG, HTC, Sony, Huawei, Blackberry...).

Spomenuta inovativna dizajnerska rješenja artikala i pripadajućih prezentacijskih materijala za izlaganje rezultat su ulaganja u suradnju s arhitektima, dizajnerima i inžinjerima, rekao je glavni manadžer za izvoz SBS-a, Gianni Cutrera. Tržište su nedvojbeno osvojili rasponom od preko 2000 artikala, ali ih od konkurencije najznačajnije odvaja već spomenuti široki raspon različitih brandova za čije proizvode izrađuju dodatke. Gianni Cutrera je također dodatno istaknuo mogućnost brzih isporuka prilikom custom narudžbi, prilagodljivih dizajnom i izradom za tražene modele uređaja.

Generalni zastupnik SBS proizvoda za Hrvatsku, TD Elektronika, svoje povjerenje prepustila je Technomarketu, učinivši ga prvim mjestom za pronalazak jedinstvenih modela koji tek pronalaze svoje mjesto u dućanima diljem Europe. 

Zahvaljujući upravo TD Elektronici, SBS dodaci put k policama Technomarketa pronašli su iz modne prijestolnice Italije kako bi u pravom trenutku bili savršen božićni odabir. Neupitno je da su predstavljeni modeli zasigurno izvanredan dar poklonicima mode i zaljubljenicima u dizajn i estetiku, jednako važnoj čak i kada su dodaci u pitanju. Bilo da će vaš odabir pasti na atraktivne modele ukrašene kristalima, zakovicama i 3D uzorcima ili funkcionalne preklopne etuije decentnog i izrazito funkcionalnog karaktera, ponosno je najavljeno da Technomarket zasigurno može jamčiti i više od toga u narednom periodu. Naime, SBS će vas svake sezone uveseljavati ''pojačanjima'' njihovih linija pod nazivima fun, glam, class i trend. 

Deset poslovnica Technomarketa diljem Hrvatske ovime je dobilo zavidan asortiman dodatne opreme za veliki izbor mobilnih uređaja i tableta te time postalo nezaobilazno mjesto za kupovinu dodataka svih istančanih modnih sladokusaca, urbanih trendsettera i nezaobilaznih millennialsa. Preko 10.000 Technomarket artikala dobilo je ''pojačanje'' koje možete potražiti u Zagrebu, Rijeci, Splitu, Dubrovniku, Osijeku, Karlovcu, Zadru, Vinkovcima i Varaždinu. Redovna ponuda Technomarketa sve od dolaska u Hrvatsku 2009. godine nudi asortiman potrošačke elektronike za ured i dom. Uz atraktivne cijene bijele tehnike, malih kućanskih uređaja i osobne njege, audio i video opreme, foto, gaming i IT opreme, Technomarket svaki mjesec svoje kupce dočekuje i s ponudom artikala po akcijskim cijenama te posebnim pogodnostima za članove Technomarket kluba. U nedoumici gdje se uputiti, provjerite i Technomarket webshop ponudu za više akcija i informacija o pogodnostima na www.technomarket.hr .

SBS S.p.A. je talijanska tvrtka za proizvodnju dodataka za mobilne telefone i tablete osnovana 1994. godine. Danas je SBS Spa jedan od vodećih proizvođača u Europi, s podružnicama u 7 europskih zemalja i distribucijom u više od 40 zemalja diljem svijeta. U svojoj ponudi imaju preko 2000 različitih accessories artikala specijaliziranih za smartphone i tablet uređaje,  kao i audio/video dodatke te  IT i telefonske kablove. Odlikuju se ponudom praktičnih, funkcionalnih i naprednih proizvoda pazeći na atraktivnost dizajnerskih. Više informacija nudi www.sbsmobile.com.



Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.