Obavijesti

Provedite proljeće u toplim vrelima Rimskih termi!

Provedite proljeće u toplim vrelima Rimskih termi!
7

2 noćenja s doručkom za 2 osobe, neograničeno korištenje termalnog bazenskog kompleksa Rimskih Termi, animacijski program i još pogodnosti Vas očekuje u Megabon paketu!

Tražeći najbolji mogući način za pripremu organizma za nadolazeće toplije dane i svladavanje umora, Megabon je pripremio široku ponudu lječilišta u kojima ćete se preporoditi. U srcu netaknute prirode, na mjestu na kojem se susreću bogata povijest i moderna arhitektura, tradicija priča priču o Rimskim termama. Dašak klasike koja ispunjava ovo lječilište u sebi nosi neuništiv šarm i vječnu ljepotu s kojom posjetitelje povede u lječilišni raj. U tom ćete raju dvije noći moći uživati u dvoje po 60% sniženoj cijeni.

Megabon paket rađen je na bazi 2 noćenja s doručkom za 2 osobe i s njim dobivate neograničeno korištenje termalnog bazenskog kompleksa Rimskih Termi, animacijski program, korištene interneta te parkirno mjesto u hotelskoj garaži.

Za sve one koji još uvijek ne znaju gdje su smještene Rimske Terme, one su dio Rimskih Toplica, uz rijeku Savinju, gdje ispod padine Stražnika iz dolomitskih stijena izviru vrela s termalnom vodom. Ljekovitost termalnih voda iz tog područja znali su cijeniti već stari Rimljani.

Dolinu Rimskih Toplica okružuju šumske padine okolnih gora, koji ovu kotlinu štite od vjetra i ljetnih vrućina. U sebi čuvaju bujnu vegetaciju i egzotične biljke iz svih krajeva svijeta, što posjetiteljima omogućuje opuštanje i uživanje u raznolikoj prirodi. Upravo je to ono nešto što Rimske terme i njihovu okolicu čini još atraktivnijom.

Rimske Terme nude različite smještajne jedinice, tako da će svaki posjetitelj pronaći smještaj po svojem ukusu i prilagođen individualnim željama. Hoteli su pravi biseri okruženi bujnom vegetacijom. Blagodatni učinci termalnih vrela će u vama probuditi želju za kreativnošću, opuštanju i užitcima, koje svi mi trebamo za odmor od naporne svakodnevice.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom
AKO VAM NEŠTO ZATREBA

Detaljan popis: Donosimo veliki vodič radnih vremena trgovina i šoping centara nedjeljom

Radno vrijeme trgovina i trgovačkih centara nedjeljom: trgovine smiju raditi 16 nedjelja u godini. Trgovci odlučuju koje nedjelje su radne, a vodič s radnim vremenom svih dućana pogledajte ovdje

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova
SAVJETI STRUČNJAKA

Odlični savjeti kako potaknuti rajčice da daju više plodova

Sadnice smjestite u sunčani dio vrta i pazite da ih ne stavite preblizu jednu drugoj jer vole prozračnost. Imajte na umu da postoje prirodna sredstva za zaštitu