Obavijesti

Rihannin prvi filmski uradak Battleship stigao u kina

Rihannin prvi filmski uradak Battleship stigao u kina
11

"Nakon što sam pročitala scenarij, znala sam da se radi o filmu kojeg bih uživala gledati." komentirala je Rihanna

"Nakon što sam pročitala scenarij, znala sam da se radi o filmu kojeg bih uživala gledati. Raikes je jedna od momaka, puna sirove energije i uživala sam u ulozi nekoga tko je potpuno drugačiji od onoga kako me ljudi doživljavaju." Rekla je Rihanna komentirajući svoju prvu glumačku ulogu.

Prvu, ali ne i posljednju, glumačku ulogu, s obzirom da je mlada talentirana pjevačica na oduševljenje ekipe filma i gledatelja dokazala da se u glumi odlično snašla. Utjelovila je mladu, snažnu i karizmatičnu pripadnicu marinaca koje je u najnapetijoj borbi ikada dala sve od sebe za spas čovječanstva. 

Battleship je jedan od najvećih  filmova 2012 i bez sumnje jedan od najuzbudljivijih ekranizacija borbe za spas svijeta. Battleship je visokobudžetna, akcijom nabijena avantura, film koji je u svakom smislu tradicionalni hit namijenjen kino publici željnoj zabave.  

Radnja filma, baziranog na strateškoj igri Battleship, vrti se oko međunarodnih pomorskih snaga koje iznenada bivaju uvučene u žestoku bitku sa izvanzemaljcima, koji u našim oceanima odluče izgraditi snažan izvor energije. Film prikazuje obje strane priče, kako onu ljudsku, tako i izvanzemaljsku sa odličnim specijalnim efektima , uzbudljivom akcijom te odličnom glumačkom postavom. 

Na filmu su radili brojni konzultanti koji su glumcima pomagali u stjecanju fizičke i phsihičke stabilnosti i snage potrebne za mornaricu i - za borbu protiv vanzemaljaca. Osim toga, tvorci filma nastojali su uklopiti što je više bilo moguće stvarnih mornaričkih časnika kako bi što realnije prikazali brutalnu borbu protiv izvanzemaljaca. "Željeli smo odati počast Pearl Harboru i stvarnim veteranima 2. svjetskog rata, a galvnu ulogu povjerili smo brodu USS Missouri." rekao je redatelj filma Peter Berg.

Ovo je klasični blockbuster koji će vas ostaviti bez daha!

Zabava je zagarantirana, ne propustite!

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'
SASTAO SE VRH HDZ-A

Plenković: 'Milanović odmah treba dati ostavku. Sad ću iz inata i dišpeta formirati 76!'

Nakon sastanka vrha HDZ-a, šef stranke Plenković obratio se javnosti
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u