Obavijesti

Svjetski hit! Puževa sluz za prirodno pomlađivanje kože

Svjetski hit! Puževa sluz za prirodno pomlađivanje kože
1

Fascinantna sposobnost puževe sluzi da regenerira i zacijeli oštećenu kožu posljednji je hit na tržištu kozmetičkih preparata.

Iako se čini neobičnim i bizarnim, puževa sluz ima velik značaj pri zaglađivanju, pomlađivanju i regeneraciji kože. Diljem svijeta sve su popularniji tretmani sa živim puževima – masaže koje vidljivo smanjuju bore i ožiljke na licu. Oni kojima takva vrsta masaže nije privlačna, dobrobiti ove kozmetičke revolucije mogu pronaći u mirisnim kremama i preparatima na bazi puževe sluzi.

Hranjivi sastojci puževe sluzi

Puževa sluz sastoji se od tvari čiji spoj rezultira nevjerojatnom mogućnošću regeneracije i oporavka kože. Ti sastojci obnavljaju stanice kože i učinkoviti su kod zacjeljivanja posjekotina, zatezanja kože i borbi protiv vidljivih znakova starenja – bora.

Najzaslužniji za to je prirodni alantoin iz puževe sluzi koji sprječava nastanak bora i učinkovit je kod učvršćivanja kože i njezine regeneracije. Uz alantoin, jedan od najjačih sastojaka puževe sluzi je glikolna kiselina. Ona čisti kožu i ima učinak jakog pilinga koji briše bore i nepravilnosti s lica. Uz nju, hijaluronska kiselina koži osigurava hidrataciju koja je potrebna za zdravu kožu i smanjen nastanak bora.

Puževa sluz sadrži proteine i vitamine koji jačaju kožu te ju dodatno zaglađuju. U tome pomaže i prirodni kolagen koji zateže kožu i čini je čvrstom i otpornom. Prirodni antibiotici iz puževe sluzi sprječavaju kožne infekcije te pospješuju stvaranje zdravog tkiva i brzog ozdravljenja kod kožnih bolesti i nepravilnosti.

Čarobna formula na Mondu

Na Mondu možete kupiti ekskluzivne pakete argentinske kozmetičke linije Renuar čiji su proizvodi na bazi esencije puževe sline – Baba de Caracol u obliku kreme za lice i kreme za ruke.  Kreme sadržavaju sastojke u omjeru koji se prirodno nalaze u sluzi puža kao što su: alantoin, glikolna kiselina, kolagen i elastin, ali i druge vrijedne sastojke kao što je ekstrakt algi i hranjiva ulja. Proizvođač ne provodi testiranje na životinjama!

Kreme potiču regeneraciju kože, čuvaju obrambeni mehanizam kože, poboljšavaju izgled kože kao i kožu sklonu nastanku akni, uklanjaju prištiće, pomaže usporiti starenje kože i nastajanje bora, štite od štetnih sunčevih zraka, smanjuju pigmentaciju kože, održavaju svjež, zdrav i mlađahan izgled.

Požurite jer ponuda je ograničena, a ekskluzivna cijena od 199,99 kn za cijeli paket odnosi se samo na Mondo!

Napomena: Na Mondo Internet Supershopu možete plaćati svim karticama (American Express i Diners do 12 rata), pouzećem ili općom uplatnicom (internet bankarstvom). Cijena dostave je 30 kn, dok je za narudžbe preko 700 kn dostava besplatna. Rok isporuke je 1-3 radna dana. Za dodatne informacije kontaktirajte nas na besplatni telefon 0800/4468 ili na info@mondo.hr

Mondo pratite na Facebooku, Twitteru i Google Plusu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!
RADARSKE SLIKE

Pogledajte veliko nevrijeme koje ide prema Hrvatskoj!

DHMZ je ranije objavio upozorenje i žuti alarm za grmljavinsko nevrijeme za sve regije u Hrvatskoj osim za dvije. Sad su to promijenili i samo gospićka regija označena je zelenom
Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...
PROGNOZA

Grmljavinsko nevrijeme udarit će Hrvatsku! Sigurne samo dvije regije. Nestabilno i sutra...

Za četvrtak i petak prognoziraju dosta nestabilno vrijeme, pogotovo četvrtak kad je za skoro cijelu Hrvatsku upaljen žuti alarm zbog grmljavinskog nevremena