Komentari 0

RRiF Visoka škola – to je ono što tražiš!

RRiF Visoka škola – to je ono što tražiš!

Ako te zanima ekonomija i svoju budućnost vidiš u svijetu financija RRiF Visoka škola za financijski menadžment upravo je ono što tražiš

Zanima te ekonomija i svoju budućnost vidiš u svijetu financija? Želiš raditi u hrvatskim ili stranim  korporacijama, , bankama, osiguravajućim društvima, kod  malih i srednjih poduzetnika, ili te zanima mogućnost samozaposlenja i realizacija vlastite poslovne ideje?

RRiF Visoka škola za financijski menadžment, Zagreb je ono što tražiš!

Kroz svoje studijske programe jedna je od rijetkih visokih škola koja obrazuje stručnjake iz područja financija, računovodstva i poreza.

Na RRiF Visokoj školi možeš odabrati trogodišnji preddiplomski  stručni studij  Računovodstvo i financije u trajanju od 3 akademske godine (180 ECTS bodova).
Ovaj studij  omogućava čak ti u uvjetima visoke nezaposlenosti brz pronalazak zaposlenja jer je računovodstvena struka jedno od najtraženijih zanimanja u Hrvatskoj, ali i drugim zemljama članicama EU.

Za daljnje napredovanje i specijalizaciju, ali i dodatnih 120 ECTS bodova pravi je odabir specijalistički diplomski stručni studij Korporativne financije.
Ulazak velikih korporacija na tržište RH povećava potražnju upravo za stručnjacima iz ovog područja.

Upisom na studij redoviti studenti dobivaju sva studentska prava, ali i mogućnost korištenja RRiF-ovih stipendija.

Najboljem studentu omogućeno je dobivanje Dekanove nagrade koja uključuje potpunu svotu školarine.

A ako dio studija želiš provesti u inozemstvu možeš sudjelovati u programu studentske razmjene i studirati na inozemnom visokom učilištu –partneru RRiF Visoke škole.

Upisi su u tijeku, a sve što te zanima saznaj na www.visoka-skola-rrif.hr.