Obavijesti

Sport

Komentari 214

Francuzi pomeli Srbe: Srebrni iz Beograda pakiraju kofere...

Francuzi pomeli Srbe: Srebrni iz Beograda pakiraju kofere...
1

Francuska je pobjedom protiv Srbije 31-28 prenijela četiri boda u drugi krug i naš su prvi protivnik (nedjelja). Srbija, aktualni viceprvak, pakira kofere već nakon 1. kruga...

VIDEO

Hrvatski navijači, zahvaljujući sjajnoj predstavi protiv Švedske, mogli su se mirno zavaliti u fotelje i pratiti ostale utakmice posljednjeg kola grupne faze. 

Šlager večeri bio je utakmica Francuske i Srbije u skupini C. Srbija je imala težak zadatak. Poljska je pobijedila Rusiju 24-22 u posljednjem kolu grupne faze što je značilo kako Srbi moraju dobiti Francuze ako žele u drugi krug.

Francuzi su u prvih 10 minuta pomeli Srbiju. Bilo je 6-1 i Srbima se spremala katastrofa. Morali su se vaditi na Francuzima, a to nije lako. Francuska je dominirala od prve minute i četiri minute prije kraja prvog dijela vodila je 15-8. Srbija je uspjela smanjiti taj zaostatak i na odmor je otišla s pet golova minusa (17-12).

U drugom dijelu Francuzi malo popuštaju tek pred kraj utakmice. Dovoljno da Srbija ublaži poraz. Pobjeda Francuske 31-28, slavlje Francuza ni u jednom trenutku nije dolazilo u pitanje, a Srbija, viceprvak prošlog Eura, pakira kofere...

Francuzi su sjajnom predstavom najavili utakmicu protiv Hrvatske. "Pijetlovi" su naši prvi protivnici u drugom krugu, a igramo u nedjelju u Aarhusu.

Bjelorusija izbacila Crnu Goru

U drugoj utakmici naše skupine C, Bjelorusija i Crna Gora, dvije momčadi bez bodova do 3. kola, borile su se za prolazak u drugi krug. Hrvatska je pobjedom protiv Švedske prenijela maksimalna četiri boda, Švedska je prošla kao druga.

A utakmica Bjelorusije i Crne Gore odlučivala je o trećem putniku u drugi krug iz naše skupine. Prvo poluvrijeme završilo je 13-13. U drugom dijelu Bjelorusija pojačava ritam i Crnogorci to ne mogu pratiti. 

Na kraju pobjeda Bjelorusije 29-23 i prolazak u drugi krug.

Skupina C, 3. kolo:

  • Poljska - Rusija 24-22
  • Srbija - Francuska 28-31

Skupina C:

  • Francuska 6
  • Poljska 2
  • Rusija 2
  • Srbija 2

Skupina D, 3. kolo:

  • Hrvatska - Švedska 25-24
  • Bjelorusija - Crna Gora 29-23

Skupina D:

  • Hrvatska 6
  • Švedska 4
  • Bjelorusija 2
  • Crna Gora 0
Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 214
VIDEO

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije
PRIČA O TRENERU DORTMUNDA

Tko je Edin Terzić? Hit trener u Europi pomagao 'vatrenima'. I želi biti izbornik reprezentacije

Otac mu je iz Donjeg Vakufa, majka iz Osijeka. Skautirao je u Hrvatskoj za Borussiju, ljetuje u Makarskoj, zna hrvatske pjesme i prati HNL, a vodio je i Haalanda, Reusa...

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...
ODMARA U HRVATSKOJ

Junak Borussije ljeti se zabavlja na Jadranu. Sagradio je i vile...

Mats Hummels zabio je za pobjedu Dortmunda na Parku prinčeva, a inače je redoviti gost na jadranskoj obali. Štoviše, sagradio je vile u Posedarju i jednom je prilikom čak dovodio brojne suigrače