Obavijesti

Show

Komentari 35

Upoznajte Maju i Antoniju, ambasadorice Party jedrenja

Upoznajte Maju i Antoniju, ambasadorice Party jedrenja
8

Maja i Antonia bit će gošće 24sata, Beck's Green Lemona i Sailing.hr-a. Na party jedrilici provest će nezaboravnih tjedan dana obilazeći najljepše uvale Jadrana

VIDEO

Nakon završetka natječaja na koji se prijavilo više od stotinu djevojaka, odabrali smo dvije pobjednice. U oštroj konkurenciji istaknule su se Maja Prpić i Antonia Jović.

Djevojke će provesti nezaboravnih tjedan dana s ljudima iz cijelog svijeta. Na avanturu kreću iz Splita i preko Šolte, Hvara, Visa, Biševa i Paklenskih otoka vratiti se na polazište.

Na jedrilici ih očekuju neprestani tulumi, ali i prilika da se upoznaju sa svim ljepotama jedrenja i najljepšeg mora na svijetu.

Kroz serijal od sedam video epizoda, čitatelji će moći 'sudjelovati' u svakom trenutku ove uzbudljive pustolovine. Djevojke će također pisati i brodski dnevnik u kojem će objavljivati fotografije te opisivati svoje doživljaje s ovog nevjerojatnog putovanja.

'Svaki dan otkrijem nešto novo o sebi'

Maja Prpić završila je srednju ekonomsku školu i izvanredno studira na Fakultetu organizacije i informatike u Varaždinu. Voli biti neovisna pa se odmah nakon srednje škole zaposlila kao stručni referent fakturista u Neuropsihijatrijskoj bolnici u Popovači. Jako je živahna i vrckava te svoje slobodno vrijeme voli provoditi na otvorenom. Obožava pjevati, plesati i kuhati. Dok je na moru, voli se maksimalno opustiti te izlaziti do ranojutarnjih sati, a dane provodi u moru i na plaži.

- Po horoskopu sam vrckavi Blizanac pa svakodnevno kod sebe otkrivam nešto novo stoga su i moji hobiji iz dana u dan raznoliki. Volim se okušavati u ekstremnim sportovima i nastojim svako ljeto naučiti i napraviti nešto novo - otkrila nam je Maja, koja je na izboru za Miss Universe osvojila titulu Miss simpatičnosti.

Za sebe kaže da je ambiciozna i komunikativna te jako pozitivna osoba koja je avanturistica po prirodi. Iako je velika zaljubljenica u život i nastoji ga ispuniti sa što više novih i pozitivnih iskustava, kaže kako se u njoj krije i nježna dušica koja uvijek dopušta da ju srce vodi, ma kako to rizično bilo.

- Od ovog putovanja očekujem jedno novo, ludo, opuštajuće i definitivno nezaboravno iskustvo. Dobila sam odličnu priliku da upoznam nove ljude iz cijeloga svijeta i da iz meni jedne sasvim nove perspektive upoznam ljepote našeg Jadrana -zaključila je.

'Želim zabavu i samo zabavu'

Antonia Jović dolazi iz okolice Zadra gdje je završila za agencijsko špedicijskog tehničara u Pomorskoj školi Zadar. Trenutačno je nezaposlena, a u slobodno vrijeme, kojeg sada ima na pretek, bavi se manekenstvom i 'hara' po trgovačkim centrima. Ljetni odmor obično voli provoditi s prijateljicama uz koktele na plaži.

- Na putovanju očekujem zabavu i samo zabavu te da ću sklopiti mnoga nova prijateljstva. Ja sam jedna jako jednostavna osoba a pobliže ćete me upoznati u nekoliko narednih dana - rekla je Antonia.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 35
VIDEO

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...
ATRAKTIVNA ARGENTINKA

Misica (60) o kojoj priča svijet bila je i na hrvatskim plažama. Otkrila je tajnu svog izgleda...

Odvjetnica iz Buenos Airesa, Alejandra Rodriguez proglašena je misicom svog grada, a sada je čeka nacionalni izbor
FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €
LUKSUZ NA PODU

FOTO Kolinda u Zagrebu gurnula je pod stolicu torbicu od 3000 €

Kolinda Grabar Kitarović je smeđu torbicu iskombinirala sa crnim hlačama i sa bijelom košuljom koja je imala svijetlo smeđe motive. Sve je upotpunila sakoom bež boje