Obavijesti

Samsung predstavio nove modele Motion Sync usisavača

Samsung predstavio nove modele Motion Sync usisavača
4

Samsung je za hrvatsko tržište predstavio nove vrhunske modele Motion Sync usisivača koji su svoju svjetsku premijeru imali na nedavnom sajmu IFA u Berlinu.

U opuštenoj atmosferi nove je modele Samsungovih usisivača predstavio poznati stand-up komičar Ivan Šarić, koji je gostima pokazao kako on čisti i posprema svoj stan. Samsungovi usisivači Motion Sync dizajnirani su kako bi korisnicima omogućili lako upravljanje i kretanje s uređajem po kući te osigurali vrhunsku čistoću bez mnogo rada. Osim toga, ovi napredni usisivači nude moderan dizajn i naprednu tehnologiju kako bi korisnicima pružili zadovoljstvo prilikom obavljanja inače napornih kućanskih poslova.

"Kao sa svim Samsungovim kućnim pomagalima, naš je cilj inovacijama poboljšati korisničko iskustvo naših potrošača, ovisno o njihovim specifičnim životnim potrebama" – izjavio je Siniša Sarić, voditelj odjela bijele tehnike u Samsungu i dodao "Prateći promjene u svakodnevnom životu obitelji, tražimo načine kako stvoriti uređaje koji su usklađeni s njihovim zahtjevima. Ponosni smo što možemo reći kako smo upravo to postigli s Motion Sync usisivačima koji jednostavno i bez napora mogu pratiti korak i s najzaposlenijim obiteljima."

Stvoren za vrhunsku udobnost, model F700 odlikuje revolucionarni Motion Sync Design koji ga čini najstabilnijim usisivačem sa spremnikom na tržištu. Njegov jedinstveni dizajn sinkronizacije pokreta (Motion Sync Design) s okretnim tijelom odvojenim od kotača omogućava brze pokrete te iznenadne okrete bez opasnosti od prevrtanja. Inovativni CycloneForce multi sustav ovog usisivača ima jedinstvenu strukturu s 14 unutarnjih odjeljaka koji stvaraju multiciklonski protok zraka. Snažna centrifugalna sila savršeno odvaja čestice prašine i ostalih nečistoća iz zraka te ih zadržava u odjeljcima. Time sprječava začepljenje filtra kako bi se zadržala neprekidna usisna snaga. Posebnost ovog usisivača je senzor prašine koji svijetli crvenim svjetlom kada otkrije prašnjavo mjesto. Čim je područje potpuno očišćeno svjetlo se promijeni u zeleno pa korisnici mogu brzo prijeći na čišćenje sljedećeg mjesta. Preporučena maloprodajna cijena F700 usisivača iznosi 2599 kuna.

Iznimno snažne performanse koje jamče dubinsko i intenzivno čišćenje glavna su karakteristike modela F600. Njegova mekana zaobljena ploha jedinstvenog zaštitnog zračnog jastuka štiti pokućstvo od ogrebotina i udubljenja prilikom slučajnih sudara, a snažan motor i četka za prikupljanje osiguravaju izuzetnu snagu usisavanja i čiste tepihe u cijeloj kući. Na bilo kojoj površini brzo i jednostavno kupi male i velike nakupine prljavštine. Ovaj model dostupan je na hrvatskom tržištu s preporučenom početnom maloprodajnom cijenom od 1719 kuna.

Model F500 osnovni je model nove linije Samsungovih usisivača te kao takav nudi savršen omjer cijene i kvalitete. Njegova posebnost je UV sterilizacijska četka koja hvata alergene i grinje te ih sterilizira snažnom ultraljubičastom (UV) žaruljom. Antialergijski učinak F500 usisivača certificiran je od strane Britanskog udruženja za alergije (BAF). Nudi široki izbor dodatne opreme za različite potrebe čišćenja, poput četke za parkete četke za tvrde podove, snažne četke za čišćenje dlaka kućnih ljubimaca i tri-u-jedan dodatni paket za uska područja, brisanje prašine i presvlaka. Samsung F500 dostupan je po preporučenoj maloprodajnoj cijeni od 1699 kuna.

Samsungovi Motion Sync usisivači stavljaju korisniku u ruke korisno sredstvo za čišćenje, s ugrađenim kontrolama i dodacima. Posebni alati za čišćenje ugrađeni su u dršci uređaja čime omogućavaju korisniku jednostavno mijenjanje načina rada između usisavanja, brisanja podova ili odabira dodatnih alata bez potrebe za odlaganjem drške ili odvajanjem dijelova usisivača, što ga čini odličnim za čišćenje čak i teško dostupnih površina.

Osim u trgovinama, nove Samsung usisavače možete vidjeti na zabavnom natjecanju u usisavanju, Samsung Sager kupu - Zagreb 2013. Više informacija možete pronaći ovdje.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile
ONLINE KUPNJA

Naručile su prekrasne haljine, a ovo su 'grozote' koje su dobile

Bez obzira na rizik da nećemo dobiti ono što vidimo na slici, mnogi često odjeću naručuju preko interneta. Ovo su neki modni gafovi koji pokazuju razliku između naručenog i onog što dobijemo
Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima
VELIKA PROGNOZA

Evo kad u Hrvatsku stiže kiša: Provjerite stanje po gradovima

Promjenljivo oblačno i nestabilno. Uz umjeren razvoj oblaka mjestimice kiša i pljuskovi s grmljavinom osobito poslijepodne i navečer. Ponegdje pljuskovi mogu biti jače izraženi, stoji u prognozi DHMZ-a za srijedu...