Obavijesti

Usisavač olakšava poslove čišćenja. Kako ga odabrati?

Usisavač olakšava poslove čišćenja. Kako ga odabrati?
1

Kućanski poslovi, među kojima su čišćenje i usisavanje, nisu ničija omiljena aktivnost. No, činjenica da su potrebni kako bismo održali zdravlje i red, stavlja ih visoko na ljestvicu prioriteta.

Pravi usisivač može olakšati održavanje i pomaže očuvati zdravlje svih članova obitelji.

Jednako kao što ne biste pomislili nositi odjeću bez da ju operete, ili da ručate iz istog tanjura, tako nećete zanemarivati čišćenje površina u kućanstvu. Redovito održavanje uvelike umanjuje količinu prašine, grinja i bakterija u domu te pomaže u održavanju podova i tepiha. Samsung nudi usisivače s više usisne snage od uobičajenih usisivača, a snagu zadržavaju i nakon dugotrajne uporabe.

Prilikom odabira usisivača, vodite računa o ključnim funkcijama koje olakšavaju čišćenje i pomažu očuvati zdravlje. Nova generacija Samsungovih usisivača, na primjer F700, ima senzor kojim prepoznaje nečistoću, što smanjuje napor čišćenja i njegovo trajanje. Poseban dizajn sustava usisa upravlja bučnim elementima koji stvaraju piskutavo cviljenje, a jednostavan spremnik omogućava lako skidanje i pražnjenje bez rasipanja.

Od izuzetnog je značaja HEPA 13 filter. U novoj generaciji Samsung usisivača on s lakoćom hvata 99,9% mikročestica prašine i alergena te ih uklanja iz zraka vašeg kućanstva. Već smo pisali o posebnim nastavcima i postavkama za čišćenje, što uvelike olakšava pospremanje za kućnim ljubimcima. Naravno, Samsung je poznat i po izuzetnom industrijskom dizajnu, što je slučaj i s novom generacijom usisivača.

Koliko često usisavati?

Ako živite u brojnijem kućanstvu, vjerojatno ćete trebati usisavati dvaput tjedno. Učestalost ovisi i o tome kakav je teren oko doma te posjedujete li kućne ljubimce. Većina usisivača dolazi s nekoliko različitih nastavaka i dodatnom opremom za čišćenje određenih površina. Promjenom smjera usisavanja na površinama kao što su tepisi, bolje ćete ukloniti prljavštinu i istovremeno sačuvati trajnost tepiha. Usisivač isto tako možete koristiti kako biste povremeno očistili zavojnice i kondenzatore hladnjaka ili kako biste detaljno očistili površinu madraca od prašine i bakterija.

Želite i sami isprobati novu generaciju Samsung usisivača? Pridružite nam se na natjecanju Samsung Sauger Kup 2013, u subotu, 19. listopada 2013. od 16 do 20 sati u Westgate Shopping City, odnosno subotu, 26. listopada u isto vrijeme u Arena Centru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.