Obavijesti

Moćan stroj koji će se uhvatiti u koštac s prljavštinom.

Moćan stroj koji će se uhvatiti u koštac s prljavštinom.
4

Namijenjen mladima i parovima bez djece, ovaj uređaj jamči izuzetno kvalitetno čišćenje. Koristi CycloneForce tehnologiju koja ravnomjerno održava usisnu snagu.

Iako po „nomenklaturi“ najmanji, novi Samsungov usisivač oznake F500 moćan je stroj koji će se s lakoćom uhvatiti u koštac s najraznovrsnijom prljavštinom. Namijenjen mladima i parovima bez djece, ovaj uređaj jamči izuzetno kvalitetno čišćenje za one koji cijene odlične rezultate. Uz veliku moć usisavanja, odlikuje se tzv. CycloneForce tehnologijom koja ravnomjerno održava usisnu snagu. Jaka centrifugalna sila rotira čestice nečistoće u spremniku, te razdvaja nečistoću od zraka i pohranjuje ju u vanjski pretinac. Kao rezultat, usisivač ispuhuje čist zrak i održava filtre čistima.

Odvojiv pretinac za otpatke lako je ukloniti i isprazniti bez prosipanja nečistoće na pod. Moguće ga je odspojiti od usisivača pritiskom na gumb, a perivi filter lako je održavati čistim tako da ga se ispere pod mlazom vode. Zanimljiv je i praktičan dodatak i teleskopska drška s daljinskim upravljanjem, koja omogućava lako podešavanje snage usisa te paljenje i gašenje uređaja, koja je dostupna na opremljenijoj inačici ovog modela, s opcionalnom četkom za parket i onom s UV sterilizatorom.

Ta sterilizacijska četka bez poteškoće sakuplja prljavštinu i grinje te ih sterilizira s pomoću snažne UV lampe. Izuzetnu učinkovitost ovog dodatka potvrdilo je i udruženje British Allergy Foundation.

Želite i sami isprobati novu generaciju Samsung usisivača? Pridružite nam se na natjecanju Samsung Sauger Kup 2013, u subotu, 19. listopada 2013. od 16 do 20 sati u Westgate Shopping City, odnosno subotu, 26. listopada u isto v rijeme u Arena Centru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.