Obavijesti

Ovaj usisavač osmišljen je da prati gotovo svaki vaš pokret

Ovaj usisavač osmišljen je da prati gotovo svaki vaš pokret
6

Vrh ponude Samsungovih usisivača predstavlja model F700. Ističe se od mnoštva s tzv. Motion Sync dizajnom, koji omogućava lako, brzo i stabilno kretanje usisivača.

Rotirajuće tijelo usisivača omogućava brze i lake zaokrete, dok veliki kotači, postavljeni pod kutom, omogućavaju izuzetnu stabilnost.

Riječ je o usisivaču koji, kao i kod serije F500, sakuplja prljavštinu u odvojiv pretinac, ali sa naglaskom na unaprijeđenu tehnologiju multiciklonskog protoka zraka. Jedinstvena struktura sa čak 14 unutarnjih ćelija stvara ekstremno snažno vrtložno kretanje koje učinkovito odvaja 99 posto prašine iz zraka, a doživotno perivi filter omogućava jednostavno održavanje.

Osim HEPA13 filtera, serija F700 opremljena je i sustavom filtracije ispuha koju čine spužva i mikro-filter. Teleskopska drška opremljena je daljinskim upravljačem koji omogućava regulaciju snage usisa te uključivanje i isključivanje usisivača, a dodatna oprema uključuje i inovativan senzor prljavštine i četku za parket.

Senzor smješten pri dnu teleskopske drške analizira površinu koju želite očistiti te uključuje crveno svjetlo u slučaju da je ploha prljava. Nakon temeljitog usisavanja, upalit će se zeleno svjetlo i signalizirati da je površina očišćena.

Ova je serija usisivača opremljena i posebnom drškom koja u sebi sadrži sve potrebne nastavke te omogućava jednostavno priključivanje i izmjenu, ovisno o tome želite li čistiti tapecirani namještaj, okvire prozora ili druga, teško dostupna mjesta.

Samsungovu perjanicu odlikuje i izuzetno tih rad, čak i u slučaju usisavanja maksimalnom snagom, što će nesumnjivo cijeniti roditelji male djece kao i oni čiji susjedi imaju lak san.

Želite i sami isprobati novu generaciju Samsung usisivača? Pridružite nam se na natjecanju Samsung Sauger Kup 2013, u subotu, 19. listopada 2013. od 16 do 20 sati u Westgate Shopping City, odnosno subotu, 26. listopada u isto vrijeme u Arena Centru.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm
PROMJENA VREMENA NA PUTU

Pratite kako veliko nevrijeme stiže u Hrvatsku: Za cijelu državu na snazi je meteoalarm

Kiša je već zahvatila dijelove Visa, Korčule i Pelješca, kao i dio samog sjevera države. Brojni stanovnici Hrvatske koji Praznik rada provode u prirodi nadaju se kako će ih kiša izbjeći, barem još neko vrijeme...

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...
AYRTON SENNA: 30 GODINA OD SMRTI

Dan prije smrti je plakao, htjeli su da propusti utrku, odbio je...

Ayrton Senna poginuo je 1. svibnja 1994. u Imoli kad se s 310 km/h zabio u zid. Bio je jedan od najvećih vozača Formule 1 u povijesti, a njegovo rivalstvo s Alainom Prostom bilo je više od sporta
VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'
4.3 PO RICHTERU

VIDEO Potres kod Slunja snimila nadzorna kamera: 'Prvo je jako udarilo, a onda se sve treslo...'

RAKOVICA - Odmah sam pregledao snimke nadzorne kamere s vikendice u Rakovici. Potres se jasno vidi. Prvo je jako udarilo, a onda se tlo kratko zatreslo. To je udaljeno samo 2 kilometra od epicentra, javio nam je čitatelj koji je poslao snimku potresa magnitude 4.3 po Richteru koji je u srijedu u 5.38 zatresao na granici s BiH, samo 15 kilometara od Slunja.