Obavijesti

Saznajte kako se riješiti akni u kratkom vremenu?

Saznajte kako se riješiti akni u kratkom vremenu?
1

Prvi korak u razvoju akni je začepljenje otvora kanala lojne žlijezde na površini kože, gdje se loj izbacuje kako koža ne bi bila suha. Smatra se kako je upala jedan od uzroka začepljenja otvora kanala lojne žlijezde, što je prvi korak u razvoju akni.

Akne su najčešća kožna bolest koja zahvaća žlijezde lojnice. Pojavljuju se na mjestima na kojima su lojnice najbrojnije - čelo, obrazi, brada, prsište, leđa, ramena i nadlaktice. Gotovo 80% populacije u jednom periodu života ima akne.

Prirodna krema za njegu problematične kože

BIOMEDIS je u svom laboratoriju razvio savršenu prirodnu kremu za njegu problematične kože sklone aknama. Izuzetno zadovoljstvo učinkom ove kreme potvrđuje 8 od 10 korisnika.

Svježa i prirodna krema za njegu problematične kože s korijenom gaveza, nevenom i zeolitom je lagana i hidratantna krema napravljena na potpuno prirodnoj bazi bez umjetnih boja, umjetnih mirisa i kemijskih konzervansa. Prilagođena je svim tipovima oštećene i problematične kože. Krema je idealna kao podloga za šminku. Pomaže pri regeneraciji stanica kože te blagotvorno djeluje na problematičnu kožu i doprinosi zdravijem izgledu kože. Ima antiseptičko i umirujuće djelovanje.

Sadrži zeolit koji je prirodni detoksikant. Štiti stanične membrane te sprječava oštećenje proteina i uljnih stuktura kojima je koža bogata. Regulira Ph vrijednost kože, pomaže pri jačanju kapilara, aktivira funkcije kože, osvježava, pročišćuje i obogaćuje kožu. Redovitom uporabom svi problemi sa nečistom i oštećenom kožom će nestati i koža će poprimiti zdraviji izgled.

Ekstrakt plavo-zelene alge i kakao maslac hidratiziraju, omekšavaju i kožu čine glatkom. Ekstrakt lanenog sjemena regenerira i blagotvorno djeluje na problematičnu kožu sklonu ekcemima, aknama i alergijski izazvanim reakcijama te doprinosi zdravijem izgledu kože.

Esencija svježih cvjetova lavande ima blago antiseptičko i umirujuće djelovanje dok esencija ružmarina aktivira funkcije kože, osvježava, pročišćuje i obogaćuje kožu, regulira rad lojnih žlijezda i poboljšava mikrocirkulaciju.  

Trentno je u tijeku akcija u kojoj uz kupnju Dnevne kreme ili Kreme protiv bora na poklon dobijete Noćnu kremu i besplatnu dostavu.

Gdje kupiti svježu i prirodnu kozmetiku BIOmedis?

Samo zato jer se radi o potpuno prirodnoj premium kozmetici bez sintetičkih dodataka koja ima kraći rok trajanja i ne može dugo stajati na policama trgovačkih lanaca organizirali smo dostavu direktno iz proizvodnje u Vaš dom, na posao ili svoje proizvode možete preuzeti u odabranim ljekarnama.

Dostava je unutar 2 radna dana i potpuno je besplatna. Narudžbe možete predati na web stranici www.biomedis.eu ili telefonski na 098 323 164 ili 091 445 7141, a naručenu robu plaćate pri preuzimanju. Svim svojim klijenticama u  zemalja svijeta nudimo Garanciju zadovoljstva

BIOmedis proizvodi nisu testirani na životinjama, ne sadrže parabene, umjetne boje, umjetne parfeme niti umjetne konzervanse.

Pratite svježe i prirodne vijesti na našoj facebook stranici: https://www.facebook.com/biomedis

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tajne, bogatstvo i prokletstvo dinastije Tuđmanovih: Daleku rođakinju su spalili kao vješticu
102 GODINE OD ROĐENJA FRANJE

Tajne, bogatstvo i prokletstvo dinastije Tuđmanovih: Daleku rođakinju su spalili kao vješticu

Plus+ Franjo Tuđman rodio se 14. svibnja 1922. u Velikom Trgovišću. U povijest je ušao kao prvi hrvatski predsjednik, no obiteljsko stablo mu je isprepleteno tragedijama, usponima i padovima...

Doktor koji je spasio bebu iz smeća za 24sata: 'Bila je u krpi, 15 minuta ju je dijelilo od smrti'
DETALJI DRAME U ZAPREŠIĆU

Doktor koji je spasio bebu iz smeća za 24sata: 'Bila je u krpi, 15 minuta ju je dijelilo od smrti'

Procijenili smo da je rođeno prije maksimalno 30 minuta, da je prošlo još 15 minuta, ne bi preživjelo. Novorođenče nije bilo umotano u deku nego neku maramu, koja je bila poput one krpe za poliranje auta - otkriva za 24sata dr. Borna Pribanić.
Apokaliptične scene sa sjevera Ukrajine: 'Ovo bi mogla postati masovna grobnica. Rusi  su tu...'
VOVČANSK POD TEŠKIM NAPADOM

Apokaliptične scene sa sjevera Ukrajine: 'Ovo bi mogla postati masovna grobnica. Rusi su tu...'

Napreduju po gradu i ulaze ljudima u kuće. Ovo je samo prvi val, testiraju našu obranu, kažu ukrajinski branitelji Vovčanska...