Obavijesti

Senzacija! Samo 30 dana do guste i sjajne kose

Senzacija! Samo 30 dana do guste i sjajne kose
1

Kosa vam je oštećena, suha, beživotna, umorna, krhka i bez sjaja? Primjećujete da intenzivno ispada? Pročitajte više o prirodnom rješenju za zdravu i gustu kosu.


Što je normalno, a što ne?

Obično nam dnevno ispadne od 70 do 120 vlasi. Nije to ništa strašno, nego normalna pojava. Vlas svaki mjesec naraste za približno 1 cm, i u prosjeku doseže svoju konačnu duljinu u 3 godine, nakon čega ispadne. Međutim, ako primijetimo prekomjerno ispadanje kose ili pojavu ćelavosti tada je potrebno što prije reagirati.

Savjeti za zdravu i sjajniju kosu 

Za lijepu kosu konzumirajte hranu koja je bogata aminokiselinama cistin, a možemo ih pronaći u piletini, lososu, jajima, mlijeku ili mliječnim proizvodima, brokuli, luku, češnjaku. Cistin je glavna komponenta keratina koji stvara 80 % vlasi naše kose. 

Do gušće kose u 4 tjedna! 

Prirodni keratin možete naći na tržištu i pod imenom NutriShine®. Radi se o svjetskoj inovaciji koja znanstveno dokazano povećava gustoću kose u samo 4 tjedna. NutriShine® sadrži Cynatine® HNS, prirodno topiv keratin u patentiranom obliku kojeg dopunjuje cink i tako zajedničkim djelovanjem utječu na rast kose i smanjuju njezino ispadanje, poboljšavaju sjaj i jačinu kose. Istodobno utječe i na kakvoću noktiju, te zaustavlja proces starenja.  

Posebna ponuda za čitatelje: NutriShine 1+1 GRATIS >>

Cynatine® HNS klinički dokazano:

smanjuje ispadanje kose kod 100% korisnika već u 1 mjesecu  

potiče prirodan rast kose kod 90% korisnika

poboljšava jakost kose kod 75% korisnika

povećava sjaj kose kod 83% korisnika

Ne zaboravite - U vrijeme hormonskih promjena, posebice nakon porođaja, naša kosa je iscrpljena i često bez sjaja jer se sadržaj keratina smanjuje. S proizvodom NutriShine®, kosu ćete revitalizirati, vratiti izgubljeni sjaj te istodobno spriječite njezino ispadanje i potaknuti njezin rast.

NARUČITE DANAS u posebnoj ponudi NutriShine 1+1 GRATIS >>

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje
POPULARNA NA INSTAGRAMU

Ruskinja ima 'lice anđela', ali iznenadit ćete se kad vidite kako izgleda od vrata nadolje

Izrazito je popularna na društvenim mrežama. Samo na Instagramu prati je više od 400.000 ljudi. Ima tu i osuda i negativnih komentara. Rusku bodibildericu Vladislavu zbog fizičke građe zovu Hulk

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?
MNOGI SU SE IZNENADILI

Koristite tu kraticu cijeli život, a znate li što 'WC' zapravo znači?

U 19. stoljeću riječ zahod nije se izgovarala u pristojnom društvu, niti su tjelesne funkcije bile povezivane s korištenjem toaleta. Kratica 'WC' smatrala se prikladnom i dovoljno dalekom od pravog značenja
Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!
NOVA KOALICIJA

Što je sad ovo? Čak tri partnera HDZ-a idu na europske izbore s ovim oporbenim strankama!

HSLS i HNS su na parlamentarnim izborima bili na listi s HDZ-om i dosad su im čuvali leđa u vladajućoj većini. Jednako kao i SDSS. Ali za ove izbore su formirali blok s onima koji ne žele čuti za podršku HDZ-u