Obavijesti

Šesti Memorijal Željko Vlašić - Prčo okuplja glazbenike

Šesti Memorijal Željko Vlašić - Prčo okuplja glazbenike
8

U malom mjestu Strmec u gradu Sveta Nedjelja, prijatelji pokojnog Željka Vlašića organiziraju manifestaciju pod nazivom „Memorijal Željko Vlašić – Prčo“ u spomen na njegovo ime...

Već šestu godinu za redom, u malom mjestu Strmec u malom gradiću Sveta Nedjelja, koji se nalazi između Samobora i Zagreba, prijatelji pokojnog Željka Vlašića organiziraju manifestaciju pod nazivom „Memorijal Željko Vlašić – Prčo“ u spomen na njegovo ime. U nedjelju 18. svibnja, održat će se već tradicionalni nogometni turnir na nogometnom igralištu NK Sava Strmec. Osim turnira, sve sudionike i posjetitelje očekuje i bogati zabavni program u velikom šatoru na igralištu. Od izvođača možemo istaknuti mladi tamburaški bend „Od srca do srca“ koji su se nedavno predstavili široj javnosti s pjesmom „Razbila se duša moja“.

Spoj sportskog i zabavnog programa vrhunac će doživjeti koncertom Ivana Zaka. Osim svojih velikih hitova, Zak će izvesti i aktualni singl „Usne varane“ s kojim će nastupiti idući mjesec u Vodicama na CMC festivalu. Gosti na njegovom velikom koncertu bit će bend iz Samobora „Glasna Tišina“ i „Kumovi“ iz hrvatskog zagorja. Zabavni program završit će s trenutno najpopularnijim tamburaškim sastavom „Begini“ čiji je aktualni album „Za sve moje bivše“ već osam tjedana od izlaska najprodavaniji album u Hrvatskoj.  

„Memorijal Željko Vlašić – Prčo“ obilježava se od 2009. godine, a u čast prerano preminulom Željku Vlašiću – Prči koji je prije punih osam godina izgubio život u prometnoj nesreći. Njegovi najbolji prijatelji i suigrači iz nogometnog kluba Sava Strmac pokrenuli su ovu manifestaciju kroz koju je tijekom godina prošlo tisuće ljudi, stotinu igrača i isto toliko izvođača.

Ulaz na događaj je slobodan, a cijena ulaznice za koncert Ivana Zaka je 40 kuna!

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.
VIDEO

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'
REALITY SUPRUŽNICI

Tamara istjerala Filipa iz stana? 'Sve je onako kako si napraviš'

Tamara i Filip iz showa 'Brak na prvu' tvrde da su se između njih rodile samo prijateljske emocije

Milanović gubi šansu sastaviti  Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?
ANALIZA GRMOJINA ISTUPA

Milanović gubi šansu sastaviti Vladu. Je li Mostova odluka i treći puta spasila vlast HDZ-u?

Opcija  s 57 zastupnika u kojoj se "čeka" Most je dakle otpala. Ako bi se svih 13 zastupnika Domovinskog pokreta priključilo toj koaliciji, dolazimo do brojke 70. Ali onda iz nje otpadaju i Možemo i troje zastupnika SDSS-a
Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'
IZ MINUTE U MINUTU

Washington je za plan Izraela o napadu na Iran doznao u zadnji trenutak: 'Proračunata osveta'

Iran je bio u stanju pripravnosti nakon što je Izrael rekao da će odgovoriti na iranski napad na njega u subotu navečer