Obavijesti

Show

Komentari 56

10 godina kasnije: Ovako su na početku izgledali Kardashiani

10 godina kasnije: Ovako su na početku izgledali Kardashiani
1

Kris Jenner bila je ta koja je došla na ideju o reality showu jedne večeri kada je gledala zgode obitelji Osbourne. Nazvala je Ryana Seacresta koji je postao izvršni producent 'Keeping Up With The Kardashians'

VIDEO

Prošlo je već deset godina otkad je svijet upoznao život obitelji Kardashian. Majka, očuh i šestero djece postali su planetarno poznati kada se reality show 'Keeping Up With The Kardashians' prvi put pojavio na malim ekranima.

Brzo je prikupio gledatelje te je preveden na nekoliko stranih jezika. U posljednjih nekoliko godina rijetko prođe dan, a da se ne priča o nekom članu ove reality obitelji.

Izvršni producent Ryan Seacrest i njegov tim zabilježili su najvažnije trenutke Kardashiana i prikazali ih cijelom svijetu.

Kim Kardashian

Najpoznatiji član obitelji je Kim. Slavu joj je donijela snimka seksa i prijateljstvo s Paris Hilton. Danas je multimilijarderka i jedna od najfotografiranijih žena na svijetu.

U 10 godina emitiranja reality showa pozirala je za Playboy, proputovala svijet, preživjela pljačku u Parizu, rastala se od košarkaša Krisa Humphriesa nakon 72 dana, upoznala ljubav svog života Kanyea Westa te mu rodila kći North i sina Sainta.

Kourtney Kardashian

Reality show pratio je njezinu vezu i prekide s Scottom Disickom te porod njihovo troje djece - Masona, Penelope i Reigna. Okušala se u mnogi poslovima te je otkrila ljubav prema dizajnu interijera.

Nedavno je prekinula vezu sa Scottom te ljubi Younesa Bendjimu.

Khloe Kardashian

Uvijek su je zvali 'debela sestra' no odlučila je pokazati da i ona može biti lijepa. Prošla je kroz transformaciju, a sada pomaže ljudima koji se bore s viškom kilograma u svom showu 'Revenge Body'.

U 'Keeping Up With The Kardashians' gledali smo krah braka s problematičnim Lamarom Odomom za kojeg se vjenčala nakon samo 30 dana veze.

Trenutno ljubi Tristana Thompsona.

Rob Kardashian

Kada je show počeo Rob je bio 'fit' dečko kojeg su njegove sestre pratile na spojeve i stvarale mu neugodne scene. Međutim, u jednom se trenutku počeo debljati.

Upoznao je Blac Chynu koja mu je rodila kći Dream Kardashian. Često su prekidali i mirili se, a trenutno su posvađani.

Kylie Jenner

U prvoj epizodi Kylie je imala 9 godina. Danas je odrasla, zarađuje milijune na društvenim mrežama, a lansirala je i kolekciju kozmetike.

Prošla je nekoliko estetskih operacija. Show je pratio njezinu vezu s Tygom, a trenutno hoda s Travisom Scottom.

Kendall Jenner

Još je od malih nogu sanjarila o tome da postane supermodel, a čini se kako joj se san ostvaruje. Nedavno je postala i Viktorijina anđelica.

Kendall u showu nije prikazivala svoj ljubavni život.

Kris Jenner

Glava kuće Kris bila je ta koja je došla na ideju o reality showu jedne večeri kada je gledala zgode obitelji Osbourne.

Na početku 'Keeping Up With The Kardashians' bila je udata za Brucea koji je prije nekoliko godina promijenio spol i postao Caitlyn. Par se u međuvremenu razveo.

Trenutno je u vezi s Coreyem Gambleom.

Caitlyn Jenner

Šokirao je svijet 2015. godine kada je otkrio da želi postati žena. Imao je vlastiti show 'I Am Cait' u kojoj je prikazao svoju transformaciju te napisao knjigu.

Scott Disick

Kourtneyin bivši partner imao je problema s alkoholom, a njegova borba prikazana je u showu. Osim toga, nedavno je priznao da je ovisnik o seksu što nije čudno s obzirom da je često mijenjao partnerice i razočaravao majku svoje djece.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 56
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica
'MOLIM...?'

Popljuvao Baby Lasagnu na društvenim mrežama: Obranila ga i popularna srpska pjevačica

Američkom obožavatelju Eurosonga zasmetao je naglasak kojim Baby Lasagana govori engleski