Show

Komentari 5

Mlada reperica (21) preminula u nerazjašnjenim okolnostima

Mlada reperica (21) preminula u nerazjašnjenim okolnostima

Porukama punima emotivnog naboja s prerano preminulom repericom opraštaju se mnogi iz glazbenog svijeta na društvenim mrežama

Reperica Lexii Alijai na sceni se probila suradnjom s glazbenicom Kehlani (24) te nekolicinom obrada velikih američkih zvijezdi, repera Nasa i Drakea. Prošle godine izdala je debitantski solo album 'Super Sweet 16', a mnogi su vjerovali u njezin veliki proboj prema vrhu. 

Ipak, američki mediji prenose tragične vijesti kako je 21-godišnja Lexii Alijai preminula pod još uvijek nerazjašnjenim okolnostima, a tužnu sudbinu glazbenice potvrdila je njena obitelj, kao i diskografska kuća. 

- Ljudi kažu da ne preispitujemo odluke Boga, ali u ovom trenutku je jako teško to ne činiti. Zašto baš ti dušo? Ovo što nazivamo životom je pravi pakao. Srce mi je slomljeno na tisuću komadića, suze mi ne prestaju padati dok ovo pišem. Lexii, volim te više nego što možeš zamisliti - napisala je Kehlani. 

Porukama punima emotivnog naboja s prerano preminulom repericom opraštaju se mnogi iz glazbenog svijeta na društvenim mrežama.

Najčitaniji članci