Show

Komentari 0

24sata te vodi na Dimensions i Outlook festival u Puli!

24sata te vodi na Dimensions i Outlook festival u Puli!

24sata te poziva - osjeti pravi Jack Daniel’s Experience, osvoji set ulaznica za Dimensions i Outlook festivale uz savršeno osvježenje!

Iako je ljetna festivalska sezona na izmaku, organizatori Dimensions i Outlook festivala pobrinuli su se da ima nezaobravan kraj! A gdje je vrhunska glazba tu i Mr. Jack koji se od 1866. sjajno uklapa u svaki glazbeni žanr.

Bez obzira uživate li u zaraznim ritmovima ispred pozornice, na pozornici ili iza pozornice – Mr. Jack je ritual na svakom festivalu!

A vaš se stari prijatelj pobrinuo i za posebna iznenađenja, pa će na spomenutim festivalima svim posjetiteljima ponuditi autentično iskustvo, kroz Jack Daniel’s Experience punkt, vrhunske koktele po posebnim cijenama, jedinstvene darove i osvježenje bez premca, hit piće ljetne sezone, Lynchburg limunadu.

Mr. Jack je tip koji je odmah s riječi prelazio na djela, stoga je za svoje prijatelje pripremio 2 x 2 seta ulaznica za Dimensions Festival i 1 x 2 seta ulaznica za Outlook Festival. Sve što trebate napraviti jest ponuditi najbrži točni odgovor na nagradno pitanje i festival kojeg želiš posjetiti.

I dok se vi zagrijavate za nastupe više od 250 izvođača koji predstavljaju najbolje od elektronske i bass glazbe te soundsystem kulture, Jack je na ledu, hladi se i čeka vas za šankom!

Posjetite i pratite Mr. Jacka na njegovoj službenoj hrvatskoj Facebook stranici!

Pročitajte pravila natječaja.

Najčitaniji članci