Obavijesti

Show

Komentari 8

50 Cent šokirao je fanove: Ne mislim da ću još dugo živjeti

50 Cent šokirao je fanove: Ne mislim da ću još dugo živjeti
3

Reper je na Twitteru otkrio kako misli da neće još dugo živjeti. Razočarao se u glazbenu industriju zbog neslaganja s diskografskom kućom Intescope Records

VIDEO

Reper je u posljednje vrijeme u nekoliko navrata na Twitteru napisao kako ne misli da će još dugo živjeti.

- Da budem iskren ne vjerujem da ću još dugo živjeti. Biti svjestan da je život kratak nije suicidalno. Bit ću dobro čak i ako večeras umrem. Nemam više ništa za reći, neću promovirati svoju glazbu - napisao je na Twitteru 50 Cent (36) koji se u posljednje vrijeme razočarao u glazbenu industriju zbog neslaganja s diskografskom kućom Interscope Records.

Prema pisanju britanskih medija reper je razočaran jer je svjestan da će njegov novi album teško ponoviti uspjeh kakav je imao ranije tijekom karijere.

Njegov album iz 2003. godine 'Get Rich Or Die Tryin' prodan je u osam milijuna primjeraka samo u SAD-u i četvrti je najprodavaniji rap album ikada. Njegov sljedeći album 'The Massacre' prodan je u pet milijuna primjeraka u SAD-u. Album 'Curtis' iz 2007. godine bio je platinast s prodanih nešto više od 1,3 milijuna primjeraka dok je album iz 2009. godine, Before/Self Destruct, prodan u samo 446,000 kopija.

No reper je u mogućnosti ostvariti uspješnu karijeru daleko od glazbene industrije. 50 Cent, pravim imenom Curtis Jackson, ima udjela u tvrtki koja se bavi proizvodnjom vitaminskog pića Forumula 50. Navodno je zaradio 100 milijuna dolara nakon što je Coca Cola 2007. godine kupila kompaniju pića Glaceau.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 8
VIDEO

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'
POBIJEDILA NA DORI 2003.

Sjećate li se Claudie Beni? Za 24 sata pričala o Dori i nestanku sa scene: 'Nisam bila za estradu...'

Pjevačica se vraća s grupom Teens nakon više od 20 godina pauze, prisjetila se nastupa na Eurosongu, ali i iznenadnog odlaska sa scene

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda
GLUMICA

Sjećate se Petre iz 'Zabranjene ljubavi'? Ovako danas izgleda

Anita Berisha proslavila se ulogom Petre u seriji 'Zabranjena ljubav' koja se počela prikazivati 2004. godine