Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se

50 nijansi sive: Seksi milijunaš Christian Grey osvojio Hrvatice

Budite i vi među prvima koji će pročitati knjigu koja je zavela svijet. Neki u njoj vide modernu bajku o Pepeljugi, neki je kritiziraju zbog opisa seksa, no nitko na nju ne ostaje ravnodušan

Profil
Foto: Profil

Neki u njoj vide modernu bajku o Pepeljugi, neki je kritiziraju zbog pikantnih opisa seksa, dok je nekima začinila intimni život – jedno je sigurno, hit-knjiga „Pedeset nijansi sive“ engleske autorice E. L. James malo koga može ostaviti ravnodušnim. Samo u prva četiri tjedna u Americi je prodano četiri milijuna primjeraka, filmska prava plaćena su vrtoglavih devet milijuna dolara, a glumački par koji dobije glavne uloge može računati na strelovit uzlet u karijeri. Priča se vrti oko skromne i pomalo sramežljive studentice književnosti Anastasije Steele, koja igrom slučaja upoznaje poduzetnika Christiana Greyja, lijepog, vrlo inteligentnog i zastrašujućeg muškarca. Neiskusna i nevina Ana sa strahom shvaća da želi tog muškarca i da se, unatoč njegovoj tajanstvenoj suzdržljivosti, očajnički želi zbližiti s njim. Ne mogavši odoljeti Aninoj nenametljivoj ljepoti, pameti i slobodoumnome duhu, Grey priznaje da i on nju želi, ali pod vlastitim uvjetima. Šokirana, ali i uzbuđena Christianovim neobičnim erotskim ukusom, Ana oklijeva. Bez obzira na sve vanjske znakove uspjeha – međunarodnu tvrtku, golemo bogatstvo, privrženu obitelj, Christian Grey čovjek je mučen demonima i opsjednut potrebom da sve kontrolira. Kada se par upusti u smionu, strastvenu seksualnu vezu, Ana otkriva Christianove tajne i istražuje vlastite mračne želje.

Ova suvremena i pomaknuta ljubavna priča svoju će hrvatsku premijeru doživjeti 14. rujna, kad će knjiga „Pedeset nijansi sive“  biti objavljena u izdanju Profila. No, za one koji nikako ne mogu dočekati da upoznaju Christiana i Anastasiu, postoji još jedno rješenje: narudžba putem ovog linka. Broj unaprijed naručenih knjiga koji je iz dana u dan sve veći jasno govori kako je šarmantni gospodin Grey već zaveo Hrvatice na neviđeno, a svi koji knjigu naruče do 7. rujna dobit će je i prije službene hrvatske promocije. Za istinske fanove tu je i Facebook fan stranica, na kojoj svakog dana možete pročitati uzbudljive novosti o knjizi. A za sve koji se nikako ne mogu zasititi Anastasijinih i Christianovih ljubavnih zavrzlama, imamo još jednu dobru vijest: u prosincu ove godine očekuje nas drugi nastavak knjige pod imenom „Pedeset nijansi mračniji“, dok u ožujku 2013. na police knjižara stiže treći i posljednji nastavak „Pedeset nijansi slobodniji“.

Message