Obavijesti

Show

Komentari 1

'80. su in: 'Poroci Miamija' još jednom će uskrsnuti iz mrtvih

'80. su in: 'Poroci Miamija' još jednom će uskrsnuti iz mrtvih
7

Od 1984. pa sve do 1990. godine je dio svijeta bio prikovan za svoje TV ekrane, pozorno prateći avanture Sonnyja Crocketta i Ricarda Tubbsa. 'Poroci' se vraćaju

VIDEO

Premda je film kojim se pokušalo još jednom dočarati ozračje Miamija i njegovog kriminalnog svijeta propao neslavno na kino blagajnama, izgleda da još ima ljudi koji misle kako su 'Poroci Miamija' vrijedni spašavanja.

TV kuća NBC ima namjeru snimiti modernu verziju legendarne serije iz '80-ih. U igri su i produkcijska kuća Vina Diesela, One Race Television, kao i scenarist Chris Morgan. Ne bismo ga spominjali da nije u pitanju osoba koja je napisala scenarij za šest filmova iz franšize 'Brzi i žestoki', pa bi se moglo reći kako projekt možda nije odmah osuđen na propast.

Glavni scenarist serije bit će Peter Macmanus, koji je do sada uglavnom radio na horor serijama, dok se o glumcima i redateljima serije još ne govori.

Ovo je drugi pokušaj da se serija uskrsne, nakon neslavnog filma iz 2006. godine, s Jamiejem Foxxom i Colinom Farrellom u glavnim ulogama.

Originalna serija trajala je od 1984. godine pa sve do 1990. i ostavila je značajan utjecaj na modnu industriju, kao i na percepciju nasilja na televiziji. U glavnim ulogama su bili Don Johnson kao James 'Sonny' Crockett i Philip Michael Thomas u ulozi Ricarda Tubbsa, dvojice detektiva iz Miamija.

Hoće li Don Johnson i Philip Michael Thomas imati uloge u seriji i hoće li muzika iz nove serije biti jednako dobra su pitanja na koja ćemo uskoro dobiti odgovor.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima
NOVA SURADNJA

Lord of the Ringos? Jackson će režirati film o Beatlesima

Taj će oskarovac oživjeti napeto snimanje posljednjeg albuma slavnog britanskog banda 'Let It Be', koristeći se sa 55 sati dosad nepoznatih videosnimki kultnog benda iz 1969. godine

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'
FANOVI ODUŠEVLJENI

Hathaway otkrila: Snima se 3. dio filma 'Princezini dnevnici'

Brojni obožavatelji godinama su se pitali zbog čega su snimljena samo dva nastavka, a američka glumica ovih je dana otkrila vijest koja je oduševila brojne fanove filma
Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu
NAKON 30 GODINA

Kultni 'Simpsoni' se ukidaju? Ne donose nikakav prihod Foxu

Zbog spajanja TV mreže Fox s Disneyjem, ugovori o licenciranju bit će drugačiji. Fox ne zna hoće im se isplatiti održati Simpsone na životu, budući da godinama ne ostvaruju prihode