Obavijesti

Show

Komentari 27

A. Dojkić očarao bivšu Petru Sanader klanjem na pozornici

A. Dojkić očarao bivšu Petru Sanader klanjem na pozornici
3

VOLI NJEZINU KRITIKU Petra Sanader bila je oduševljena kako je Andrej Dojkić odigrao Leonea Glembaja. Nakon predstave odmah mu je i čestitala

VIDEO

Glumački par prekinuo je prije četiri godine, ali su ostali u dobrim odnosima. Nakon predstave “Gospoda Glembajevi“ družili su se u zagrebačkom klubu.

Andrej Dojkić (33) u predstavi glumi Leonea Glembaja, koji na kraju drame škarama zakolje barunicu Castelli.

- Ovo je san svakoga glumca. Jako sam sretan što sam dobio priliku igrati ovako veliku ulogu našeg najvećeg pisca, Miroslava Krleže - rekao je Dojkić.

Bivša djevojka Petra Sanader (27) predstavu je došla pogledati s mlađom sestrom Brunom (24) i prijateljima. 

Iako je stigla među posljednjima, nije propustila početak “Glembajevih“, kao ni priliku da čestita bivšem dečku s kojim je nekoć dijelila stan u New Yorku. 

Glumica koja u Hrvatskoj nije bila viđena otkako je njezin otac Ivo 2011. godine završio u pritvoru, prije mjesec dana došla je u Zagreb. S Dojkićem je nakon izvedbe prisno razgovarala.

- Uvijek sam govorio da smo nas dvoje ostali u dobrim prijateljskim odnosima - rekao je Andrej. Petra i on zaljubili su se na Akademiji dramske umjetnosti, a u vezi su bili tri godine. 

Glumac je nedavno okončao i dvogodišnju vezu s menadžericom Evom Legati (28), ali o razlozima prekida nije htio govoriti.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 27
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu