Show

Komentari 4

A nigdje Rajka: Sanja, Zec i Marinko su se družili u prirodi

A nigdje Rajka: Sanja, Zec i Marinko su se družili u prirodi

Dujmićeva supruga Snježana je prije nekoliko mjeseci napisala kako ostali članovi benda krše privremenu mjeru Trgovačkog suda iz 2016. vezanu uz povredu prava korištenja imena 'Novi fosili'

S obzirom na to da su popustile mjere opreza protiv korona virusa, brojni Hrvati sada vrijeme koriste za šetnju u prirodi. Tom trendu nisu odoljeli ni celebrityji, uključujući i nekadašnje članove Novih fosila koji su se okupili nakon dugo vremena.

Sanja Doležal (57), Marinko Colnago i Vladimir Kočiš Zec (72) družili su se u prirodi, a okupljanje nije prošlo bez poziranja pa je fotografije objavila službena fan stranica benda. 

- Nakon dugo vremena, opet zajedno... Opušteno u prirodi - stoji u opisu objave.

Očekivano, članovima grupe se nije pridružio Rajko Dujmić (65) s kojim već dulje vremena nisu u dobrom odnosu. Dujmićeva supruga Snježana (56) je prije nekoliko mjeseci na društvenim mrežama napisala kako ostali članovi benda krše privremenu mjeru Trgovačkog suda iz 2016. vezanu uz povredu prava korištenja imena 'Novi fosili'. Reagirala ja nakon što je vidjela plakat za najavljeni koncert trojca na Valentinovo u Splitu. 

- Rajko će tražiti za sve nastupe do sada svoj dio kao četvrti član grupe. Odlukom da Rajko više nije član grupe 2014. Rajkov odvjetnik predložio je da mogu koristiti ime uz naknadu od koncerata kao četvrtog člana, na što Sanja, Zec i Marinko nisu pristali. Predmet je na Trgovačkom sudu od 2015., bilo je pokušaja nagodbe, ali bez rezultata - rekla je Snježana za Gloriju

Na spornom plakatu piše da će Sanja, Marinko i Zec pjevati 'najveće hitove grupe Novi fosili', a Dujmićevoj ženi to smeta jer se tako, smatra, 'promoviraju kao članovi benda koji više ne postoji'.

O svemu se tada oglasila i Sanja Doležal.

- Lijepo na plakatu piše da tamo nastupamo kao Sanja, Marinko i Zec. I da, piše također da samo izvodimo hitove grupe Novi fosili tako da ne znam čemu ti napadi. Osim toga, pa nemamo mi veze s plakatom, nismo ga mi radili. Iako nema na njemu ništa netočno - rekla nam je.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci