Obavijesti

Show

Komentari 57

A. Rucner pjeva: Malo je, malo dana, da bi mi ostala sama...

A. Rucner pjeva: Malo je, malo dana, da bi mi ostala sama...
6

Violončelistica je u Sarajevu pjevušila pjesmu Halida Bešlića koji će joj biti gost na koncertu u Sarajevu. Privatni život nije htjela komentirati, usredotočena je na posao

VIDEO

Dok mediji šuškaju o razvodu Vlade Kalembera (60) i Ane Rucner (30), Vlado demantira, a Ana je u Sarajevu gdje se priprema za gala koncert u petak navečer u okviru Sarajevo Film Festivala. Za novinare i prijatelje u srijedu ujutro priredila je doručak u Obala Meeting Pointu na kojem je sa maestrom Đelom Jusićem govorila o koncertu na kojem će izvoditi filmske evergreene.

- Prije desetak godina zaljubila sam se u jednog glazbenika, Lalo Schiffrena koji je autor kompozicije za film 'Mission Impossible', i otada imam želju da izvedem tu, ali i glazbu iz drugih filmova. Imam pozitivnu tremu, ove stvari nisam ranije izvodila, bit će tu raznih stvari, od teme iz 'Kuma' do 'Amidže Idriza', a tu je i dirigent Đelo Jusić koji svemu daje dodatni štih. Ubacili smo još instrumenata, u nekim ćemo izvedbama koristiti saz, imamo goste, veselimo se koncertu - rekla je Ana.

Iako je većinom bila nasmijana, na trenutke je obarala pogled i imala zamišljen izraz lica. Nije željela govoriti ni o jednoj drugoj temi osim o koncertu. 

Kazala je kako će joj se na bini pridružiti Goran Karan koji će izvesti "Eye of the tiger', Lejla Jusić i Halid Bešlić s pjesmom iz filma 'Kod Amidže Idriza" te je otpjevala i refren 'Malo je, malo dana, da bi mi ostala sama....'. 

- Nazvao sam organizatora da ga pitam kako da se obučem, da Ana ne bude ljepša od mene, a on mi je rekao 'pa Đelo, ona ti se presvlači barem pet puta' - našalio se Đelo Jusić. 

- Stigao sam iz Dubrovnika s plus 31 i kad me pred Sarajevom dočekala kiša stao sam i izašao iz auta da malo pokisnem - našalio se Jusić.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 57
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'