Obavijesti

Show

Komentari 4

A. Stupar Jurkin: Ja više nikad ne bih bila plavuša...

A. Stupar Jurkin: Ja više nikad ne bih bila plavuša...
5

Voditeljica kaže da trenutačno nema posebnih trudničkih prohtjeva. Radit će sve dok se bude dobro osjećala. Za sada sve ispunjava s lakoćom

VIDEO

24sata: Mnogi su komentirali da posebno sjajite u trudnoći. Kako ste? Hvala na pitanju i komplimentu, jako se dobro osjećam. Ovo je posebno razdoblje mog života pa vjerujem da se to i primijeti.
24sata: Radit ćete do kraja trudnoće? Jesu li kolege pažljiviji prema vama? Mislila sam raditi dok se god dobro osjećam. Za sada sve radne zadatke ispunjavam s lakoćom. A kolege su zbilja toliko divni i uvijek su pažljivi da bolje ne mogu poželjeti.
24sata: Imate li kakvih posebnih trudničkih prohtjeva ili želja?
Nisam osjetila da imam posebne prohtjeve.
24sata: Prije godinu dana drastično ste promijenili frizuru i skratili kosu? Da, skratila sam kosu i bio je to pun pogodak. Pravo osvježenje! Nakon godinu dana opet je vrijeme za promjene, tako da je sada puštam.
24sata: Biste li ikada promijenili boju kose i postali plavuša?
Bila sam plavuša u srednjoj školi i mislim da to iskustvo više ne bih ponovila. Ipak sam ja rođena brineta.
24sata: Prije televizijske karijere imali ste manekensku karijeru u Milanu. Bili ste ondje tri godine Zašto ste pobjegli odande?
Shvatila sam da me to više ne ispunjava kao osobu i bila sam spremna za nešto novo u životu. I danas sam sretna što sam tako odlučila jer sada radim posao koji me ispunjava.
24sata: Što vam je najviše nedostajalo u Italiji? Nedostaje li vam nešto iz Milana? Obitelj i prijatelji su mi najviše nedostajali dok sam bila u Italiji. Moj je život sada toliko ispunjen i zaista ne znam što bi nam moglo nedostajati iz Milana.
24sata: Sa suprugom ste prije braka bili u dugogodišnjoj vezi. Kako je on podnio razdvojenost? Da, tada smo bili u vezi. Nije bilo jednostavno, no ljubav pobijedi sve prepreke. U braku smo i uživamo u zajedničkom životu.
24sata: Upisali ste Učiteljsku akademiju, ali ipak odustali. Je li to bilo zbog televizijske karijere? Prekinula sam studij na Učiteljskoj akademiji zbog manekenstva. Željela sam vidjeti modni svijet i iza kulisa. Bilo je to iskustvo koje ću pamtiti cijeli život.
24sata: Razmišljali ste da radite kao stjuardesa? Zašto ste odustali? To je bilo prije dolaska na televiziju. Išla sam na tečaj i došla do završnog ispita, no tada je stigla ponuda za posao na RTL-u koju sam odmah prihvatila. Moja želja se ostvarila – postala sam TV voditeljica.
24sata: Na RTL-u ste radili i u emisiji 'Auto moto sport TV'? Volite li automobile i znate li, ako zatreba, promijeniti gumu? Volim automobile i ta emisija je bila super iskustvo. Puno smo putovali, testirali nove aute. Bilo nam je odlično. Naravno, naučila sam mijenjati gumu na automobilu i ponosna sam na to. Čak smo u jednoj epizodi i gledateljice učili kako se to radi.
24sata: Medeni mjesec ste proveli na krstarenju i u Americi. Biste li mogli otići živjeti tako daleko? Bilo je to fantastično putovanje. Svakako bih opet posjetila Ameriku, ali živjeti tamo..Možda bih se i mogla prilagoditi jer sam već živjela vani. Mogu reći da je istinita ona ‘svugdje je lijepo, ali doma je ipak najljepše’.

DIZAJNIRALA JE SAMA BIJELU VJENČANICU
Voditeljica se u poduzetnika zaljubila u prvom razredu osnovne škole. Oboje su iz novozagrebačkog kvarta Odre, gdje i danas žive. Vjenčali su se u veljači 2008, u crkvi sv. Jurja u Odri. Na svabi je bilo 200-tinjak uzvanika. Antonija je sama dizajnirala vjenčanicu, a sašila ju je prijateljica.

KOLEGICE I PRIJATELJICE
Tatjanu Jurić i Antoniju često se može vidjeti zajedno. Osim što su kolegice, djevojke su i jako dobre prijateljice pa se druže i izvan posla.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 4
VIDEO

Evo zašto Filip i Tamara  nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'
MISTERIJ RIJEŠEN

Evo zašto Filip i Tamara nisu bili na zajedničkom izletu u 'Braku'

Kada je pozivu došao kraj ostali kandidati u showu 'Brak na prvu' odmah su komentirali da se između Filipa i Tamare osjeti kemija

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?
SVE ŠTO TREBATE ZNATI

Veliki vodič za Eurosong: Kako glasati, tko će voditi, kada će nastupati naš Baby Lasagna?

U finale Eurosonga prolazi 10 najboljih pjesama iz prvog polufinala, i 10 iz drugog. Uz njih, u finalu se natječu i 'Big 5' zemlje, kao i zemlja domaćin
Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'
'IMA DOSTA SLIČNOSTI'

Australac Simon koji tvrdi da je sin kralja Charlesa objavio nove 'dokaze': 'Što više gledam...'

Simon Charles Dorante-Day je uvjeren da je plod prve afere slavnog kraljevskog para, a rodio se kada je Charlesu bilo 17, a Camilli 18 godina