Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
28 komentara

Aca Lukas odbrusio Karleuši: 'Ti si najveći ljubitelj banana...'

Jelena je tvrdila da je Srbija 'banana' država u kojoj se pišu hvalospjevi o kriminalcima. Pjevač joj nije ni ovaj put ostao dužan pa joj je odbrusio da je ona ljubiteljica 'banana'

Foto: Instagram/PIXSELL
28 komentara

Folk pjevač Aca Lukas (50), pravog imena Aleksandar Vuksanović, već neko vrijeme nije u dobrim odnosima s pjevačicom Jelenom Karleušom (40). Svađa na društvenim mrežama između njih ponovno se rasplamsala kad je Jelena, bez dlake na jeziku, prozvala, kako ona kaže, pjevače koji nastupaju za kriminalce. Tu je aludirala na Acu. 

Foto: Instagram

Jelena je tvrdila da je Srbija 'banana' država u kojoj se pišu hvalospjevi o kriminalcima. Pjevač joj nije ni ovaj put ostao dužan pa joj je odbrusio. 

- Ne znam zašto se neke osobe bune i spominju banana države, kad su baš one najveći ljubitelji 'banana' - rekao joj je. 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Ne znam zašto se neke “persone” bune i pominju banana države, kada su baš one upravo najveći ljubitelji “banana“! Jeco, izmedju ostalih i ja sam gost na rodjendanu kod MOG DRUGA, I VRLO USPEŠNOG BIZNISMENA, I TRGOVCA NAFTOM! KOJA, koliko ja znam nije zabranjena za prodaju i trgovinu! A i za korisćenje! Ili možda tvoj auto ide na zejtin! Kada te branim znam zašto to radim! A ti bi trebala da obratiš pažnju kada ispoljavaš svoje frustracije u odnosu na odredjene osobe, jer ispadaš veoma KONTRADIKTORNA. Kada se samo setim koliko si ti u životu imala kontakata i to veoma prisnih, sa ljudima koje sada opisuješ i pokušavaš da staviš u grupu gde ne pripadaju! DRŽI SE TI OVE BANANA DRŽAVE, JER SAMO JOŠ OVDE MOGU DA TRPE TVOJE ISPADE I BUDALAŠTINE KOJE SVE ČEŠĆE, NIČIM IZAZVANA PRAVIŠ! P.S. da sam znao da će te to baš ovako pogoditi, rekao bih mom prijatelju da i tebe pozove na proslavu rodjendana! Vrlo dobro znaš da mrzim nepravdu, i to si osetila i na svojoj koži, kada sam bio jedan od retkih koji je stao u tvoju odbranu! Sada si preterala sve mere i granice! Jed, sujeta i ljubomora su ono što ljude čini da budu loši! A I SMEŠNI! #AcaLukas

A post shared by ACA LUKAS (@aleksandar_vuksanovic_official) on

Inače, Aca i Jelena bili su poprilično bliski prijatelji. 

Foto: STR-5678/PIXSELL

- Kad se samo sjetim koliko si ti u životu imala kontakata i to vrlo prisnih s ljudima koje sad opisuješ i pokušavaš ih staviti u grupu gdje ne pripadaju. Drži se ti ove banana države jer samo još ovdje mogu trpjeti tvoje ispade i budalaštine koje sve češće, ničim izazvana, praviš. Sad si pretjerala i prešla sve granice - zaključio je pjevač. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Naši partneri pišu
Message