Obavijesti

Show

Komentari 69

Aćimovića je udario tramvaj: Imao je sreće, oporavlja se...

Aćimovića je udario tramvaj: Imao je sreće, oporavlja se...
1

JAK KAO BIK Dejan Aćimović je u bolnici s dva slomljena rebra i četiri šava na glavi. Spasilo ga je što je u dobroj formi i što je ostao pribran

VIDEO

Samo me nemojte micati. Polako. Obrišite mi krv, pribrano je rekao Dejan Aćimović (53) prolaznicima nakon što ga je u utorak navečer udario tramvaj dok je prelazio cestu u zagrebačkoj Draškovićevoj ulici.

Od siline udara tramvaj ga je odbacio na ulicu. Aćimović je žurio pozdraviti publiku nakon projekcije dječjeg filma 'Anka Brazilijanka' za zagrebačke nastavnike, koji je režirao. Glumac i redatelj ima dva slomljena rebra i ozljedu glave, na kojoj ima četiri šava. CT glave je u redu i nema krvarenja, rekla je Tatjana (50), Dejanova sestra. Producentica i scenaristica dodaje da Dejan nema unutarnjih ozljeda, osim slomljenih rebara i napuknuća mišića na ramenu, što će vjerojatno morati operirati.

Trenutačno, kaže Tatjana, njen brat leži na zagrebačkoj Traumatologiji. Stavili su ga na odjel intenzivne njege, gdje je na promatranju.

Tramvaj ga je udario u prsa

- Iako ga boli, on je optimističan. Izvan je životne opasnosti. Danas se dignuo na noge. Imao je veliku sreću u toj nesreći. Doktori su mu rekli da je jedan od tisuću koji su preživjeli nalet tramvaja - rekla nam je glumčeva sestra, koja je ujedno scenaristica filma 'Anka Brazilijanka'. Dodaje da je njena brata spasilo to što je snažan i jak te je u dobroj formi.

  Glumi na hrvatskom: Eric Cantona odlično se snašao na setu     

- Dobro je reagirao i nije paničario. Sreća je da ga tramvaj nije povukao - rekla je producentica. Dodala je da Dejan neće odgoditi premijeru filma, koja će biti sredinom veljače. Nekoliko ga je puta posjetila u bolnici i ističe da se njen brat dobro osjeća. Ipak, čeka ga dugotrajan oporavak.

Lani je Dejan dobio sina Andriju

- Dijana je stalno s njim. Uz to ima i izvrsnu medicinsku njegu. Sad se malo šalimo s prijateljima: ‘Ne može ti ništa tramvaj, koji je u sudaru s Aćimovićem završio na remontu’ - kaže Tatjana. Dodala je da je njen brat taj dan imao mnoštvo obaveza. Od jutra je bio na nogama. Ujutro ju je vozio u bolnicu, morao je voditi psa kod veterinara, a imao je i četiri projekcije filma.

 Glavna junakinja: Kći glumice Ecije Ojdanić, Cvita (11), glumi Anku Brazilijanku     

- Bio je to trenutak Dejanove nepažnje. Sekunda, djelić sekunde. Mislio je da će uspjeti prijeći cestu, ali je krivo procijenio, ali srećom sve je dobro završilo - zaključila je Tatjana.

Neće odgoditi premijeru ‘Anke Brazilijanke’

Aćimović se nada da će doći na premijeru filma sredinom veljače, čiji je redatelj. Film su uglavnom snimali u okolici Drniša, a jednu od glavnih uloga ima bivši francuski nogometaš Eric Cantona, kao i kći glumice Ecije Ojdanić, Cvita (11). U filmu glume i Rade Šerbedžija, Goran Grgić, Linda Begonja i Goran Bogdan. Film je sniman prema romanu Mate Lovraka “Anka Brazilijanka”.

Aćimovićeva sestra Tatjana brine se o bratu:

“Doktori su nam rekli da je jedan od tisuću preživjelih u sudaru s tramvajem”

S prijateljima se šale na račun nesreće

“Kobni tramvaj je u sudaru s Aćimovićem završio na remontu”

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 69
VIDEO

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'
'NIJE DOVOLJNO DOBRA ZA NJEGA'

Odvratni komentari na suprugu igrača Arsenala, on oduševio: 'To je žena koju volim! Zauvijek'

Lauren Fryer i Declan Rice prošle su godine dobilli sina, a britanka je zbog maltretiranja obrisala sve objave s društvenih mreža...
Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...
SKRIVA GA OD DJEVOJAKA

Ekskluzivne fotografije: Ovako izgleda suprug bujne Slavonke, par se vjenčao u Međugorju...

Vatrena Claudia koja se proslavila izazovnim navijačkim kombinacijama tijekom Svjetskog nogometnog prvenstva u Katru, otkrila nam je da je sretno udana. Prisjetila se i najvažnijeg dana u svom životu