Obavijesti

Show

Komentari 45

Adam oštro: 'Nikolina svojim izjavama tjera ljude oko sebe...'

Adam oštro: 'Nikolina svojim izjavama tjera ljude oko sebe...'
15

Bio je donedavno vinar i vinogradar, a sada se posvetio sportu. Kromer svakodnevno prati show kako bi vidio i reakcije ostalih, naročito zbog toga što je Nikolina bila gruba prema njemu

VIDEO

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Gordana sada izbrisala 'sporne' fotke: Viđeni su i u shoppingu?

Adam Kromer (33) u showu 'Brak na prvu' oženio se s Nikolinom Tutić (31), no njihov brak baš i nije sretan. Nikolina ga odbija od prvog dana, a Adam se s njom trudio izgraditi makar prijateljski odnos. U show se prijavio kako bi napravio preokret u svom dotad monotonom životu. Sudjelovanje u sociološkom eksperimentu u kojem mora živjeti s potpunom neznankom uvelike je utjecalo na njega. 

“Brak na prvu” RTL

 Očito je kako je u showu doživio i razočaranje zbog Nikoline koja je bila gruba i pred ostalim kandidatima rekla kako joj se Adam ne sviđa, što je njega povrijedilo.

- Nikolina je dobra osoba, ali na krivi način se izražava. Svojim izjavama tjera ljude oko sebe. Čitav tjedan je bilo sve u redu, a ona opet po svome. Rekao sam joj poslije da mora sama sa sobom riješiti neke stvari - rekao je Adam za RTL TV.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:02

Međutim, Adam je unatoč Nikolini, uspio ostvariti prijateljstvo s drugim kandidatima u showu. 

- Alen, Dejan, Luka i ja smo postali baš prijatelji tijekom snimanja, čitavo smo se vrijeme držali zajedno i pružali si podršku, no u zadnje se vrijeme najviše čujem s Lukom jer smo si najbliže - ispričao je Adam. 

Na društvenim mrežama on i Luka često dijele zajedničke fotografije te izbijaju razne šale. Osim toga, na društvenim mrežama ima puno komentara, kako pozitivnih, tako negativnih.

- Prvo mi je to bilo jako čudno, pogađali su me negativni komentari, a kasnije, kada vidiš kako je i ostalima isto, postaneš otporan. Ljudi različito razmišljaju i svatko ima pravo na svoje mišljenje, a ja se na negativne komentare ne obazirem - priznao je Adam.

Svakodnevno prati show kako bi vidio i izjave drugih sudionika i svojih kolega.

- Obavezno gledam show! Mislio sam da neću, ali zanima me što su drugi radili i što su govorili u izjavama - iskreno je rekao Adam.

Ne žali što se prijavio, jer mu je sve ovo donijelo jedno životno iskustvo.

- Prije showa sam vodio povučen, miran život i prijavio sam se u njega da vidim kako reagiram na izazove, na nove ljude i situacije. Iz svega sam izvukao pozitivnu pouku i nisam ni u jednom trenutku požalio što sam se prijavio - priznao je Kromer.

Osim što prati show, dane u izolaciji teško podnosi jer je velik zaljubljenik u prirodu. 

- Pokušavam pobjeći u prirodu što češće mogu. Odrastao sam na selu, priroda mi je sve. Kad sam zatvoren u stanu, malo je nezgodno jer imam viška energije. Budući da ništa ne radim fizički ni ne krećem se, onda se ispucam vježbanjem - rekao je.  Priznaje kako bi se volio baviti fitnessom, no sada je sve na čekanju zbog pandemije korona virusa. 

U posljednje su vrijeme sve jača šuškanja kako je Adam nakon showa završio s Gordanom Marelli (38), kandidatkinjom s kojom ju je tim stručnjaka spojio s Dejanom Vukobratovićem (39), s kojim je, kaže Adam, ostao dobar prijatelj. 

Neki od gledatelja su ih, kako pišu po društvenim mrežama, zajedno vidjeli prošlog vikenda kako kupuju namirnice u zagrebačkoj trgovini, a oboje su imali i fotografije na Instagramu s istih lokacija. No, čim je to odjeknulo javno, Gordana je 'sporne' fotografije uklonila isti dan s društvene mreže. Svoju navodnu vezu nisu ni potvrdili, ni opovrgnuli.

Zanima vas ova tema? Onda pročitajte i ovaj članak: Adam iz 'Braka na prvu': Ono što nas ne slomi, to nas ojača

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa...

01:15

 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 45
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin