Obavijesti

Show

Komentari 84

Adna ostavila Janka bez daha: 'Ja mislim da ćeš ti pobijediti'

Adna ostavila Janka bez daha: 'Ja mislim da ćeš ti pobijediti'
12

Prvo si nas dobila sa simpatičnošću, onda si dala toj nevjerojatnoj pjesmi stvarno nešto svoje i u emotivnom i u glasovnom smislu. Mene si dirnula i hvala ti, kazao joj je Janko nakon Adnine izvedbe

VIDEO

Četvrti zlatni gumb šeste sezone Supertalenta je Adne Šestić koja se pjevala pjesmu Josipe Lisac, a direktno u polufinale poslao ju je Janko Popović Volarić. 

Ušetala je vrlo nesvjesno jedna mala diva koja ni ne zna da je diva! Jedna mala diva koja je uspjela spojiti jazz, soul, sevdah i unijeti jednim dijelom sebe. Ja sam jako sretna da nam je Adna došla u Supertalent, komentirala je Martina nastup 19-godišnje Adne Šestić iz Zenice koja se predstavila pjesmom 'O jednoj mladosti' Josipe Lisac u pratnji prijatelja Juraja na gitari i oborila sve s nogu. Njezin nastup najviše je oduševio Janka koji je bez razmišljanja stisnuo zlatni gumb te ju tako direktno poslao u polufinale showa.

- Prvo si nas dobila sa simpatičnošću, onda si dala toj nevjerojatnoj pjesmi stvarno nešto svoje i u emotivnom i u glasovnom smislu. Mene si dirnula i hvala ti! Nevjerojatna skromnost i pristojnost, baš si nas kupila, ja mislim da ćeš ti pobijediti - kazao joj je Janko, dok je Davor komentirao u svom stilu. 

- Mogu reći da si ti željezo u kamenom dobu ili električni automobil u vrijeme konjskih zaprega, a da toga nisi ni svjesna. Imaš apsolutnu podlogu za to da budeš diva - rekao je Davor. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.

Bez teksta žiri je u petoj epizodi ostavio iluzionist Andrej Škedel koji se predstavio s jednim od najzahtjevnijih trikova – Houdinijevim bijegom.

- Ja sam izgubila dar govora. Kužim ja to, karte, trikovi, iluzije, pričam ti jedno, s druge strane radim drugo, ali brzina tog 'switcha' je doista zastrašujuća. Svaka čast, komentirala je Martina, a s njom se složila i Maja.

- Stvarno ovo što Martina kaže, brzina ovoga što se dogodilo je fascinantna. I da si spor meni bi bilo fascinantno jer toliko kao malo dijete želim vjerovati da vi to stvarno radite, da to nije iluzija već da ste vi neki suludi ljudi. Svi smo se naježili od glave do pete! Baš ste nas šokirali - rekla je Maja.

Svojom vještinom beatboxanja žiri je oduševio i Damir Mašić za kojega je Janko zaključio da nije vidio boljeg beatboxera od njega.

- Mi smo se nagledali puno beatboxa. Toliko teška disciplina, toliko nezahvalna za prezentaciju. Ja sam tako sretna da napokon imamo ono što beatbox jest, i definitivno pripadaš u ovu emisiju jer ovo je izniman talent - poručila mu je Martina. Maja je zaključila kako je imala osjećaj da je na partyju svjetskog DJ-a.

- Obično se događa da svi misle da mogu beatboxat. Meni to nekad zvuči kao kad dođeš u čekaonicu pa je sezona gripe, a ti si došao van sezone. Bio si super - rekao je Davor. 

Samir Nurkić, glazbenik na harmonici priuštio je pravi obrat u svom nastupu i svojim umijećem sviranja izuo žiri iz cipela.

- Kada si ušetao svirajući, moja prvotna misao je bila: o ne, ali onda se desi onaj neočekivani obrat kojega ja svaki dan, svakoga trenutka u svom životu priželjkujem – da me netko demantira. Ti si ozbiljan instrumentalist!“ poručila mu je Martina i dodala da je harmonika definitivno njegov život.  Maja je također bila fascinirana sviranjem.

- Neosporno sviraš fantastično! Osmjeh, energija, emocija koju imaš dok sviraš je nešto što se ne uči, već je to ono što ili imaš ili nemaš - zaključio je Janko. 

Cheerleading klub Lana u studio Supertalenta donijele su pravu navijačku atmosferu i pokupile ovacije publike i žirija.

- „Ovo je bilo fantastično! Toliko ste uigrane, ujednačene, snažne, drske, sigurne, vesele! - kazala im je Maja.

- Nisam sad baš vau oduševljen , ovo je koreografija koja je natjecateljska, posložena je. Sve u svemu ste bile dobre - komentirao je Davor. 

Četiri 'da' od žirija dobio je i mađarski sastav Varidance koji se predstavio slap danceom s elementima tradicionalnog mađarskog plesa.

- Ovo je bilo jako impresivno, energija vam je na visokom nivou. Svidjela mi se vaša koordinacija. Ovo je nešto jedinstveno jer nismo imali prije prilike gledati u Supertalentu - komentirala je Maja i dodala kako joj se jedino nije svidio njihov outfit.

Tri da koja su dovoljna za prolazak u sljedeći dio natjecanja dobila je natjecateljica Vanja Andriollo koja se predstavila plesom zajedno s plesnim partnerom Ozzy Shineom. Žiri je pohvalio njezinu energiju i strast prema plesanju.

- Apsolutno ću potvrditi ono što ste rekli, da ne samo kizomba već i ples može pomoći u ne samo izlječenju već i u nekim drugim stvarima, a kizomba je stvarno posebna među plesovima. Za mene ste vi čudo i drago mi je da ste ovdje na pozornici - komentirao je Davor. 

Iako se nadao prolazu, računajući da će žiri prepoznati njegov napredak u odnosu na prošlogodišnji nastup na Supertalentu, Valentinu Zecu to ipak nije pošlo za rukom. Za razliku od Maje, Janka i Davora kojima se nastup i nije pretjerano svidio te su mu rekli ne, Martina je glasovala s da te obrazložila svoju odluku:

- Meni se ovo danas iznimno svidjelo. Svidjelo mi se zato jer da bi ovako mogao beatboksat, moraš imati određenu disciplinu, a svakodnevna životna disciplina je u tvom slučaju je ono što te iščupalo i ja bih rekla da je ovo tebi dalo tvoj identitet. Ja ću te podržati u ovome što radiš, da postoji boljih beatboksera od tebe, to znamo i ti i ja, ali sam skužila jako puno drugih elemanata - rekla je Martina. 


Jeleni Jakus ovo je bio prvi nastup na Supertalentu i iako nije prošla dalje, zasigurno će joj ostati u lijepom sjećanju. Naime, Jelena je odlučila pjevati Majinu pjesmu, a nakon nekog vremena uvidjevši da se poprilično muči s izvedbom, Maja se popela na pozornicu i otpjevala s Jelenom nekoliko stihova.

- Kada si ti došla na binu ja sam se zamislila i nisam slušala muziku, i kada si počela pjevati učinilo mi se ja ovu pjesmu znam. Kada sam se sabrala sam pomislila pa je li ovo moja pjesma? Falilo je tu i energije i svega što se tiče pjevanja, ali nama je drago da si ti ovdje došla i da smo se upoznali - rekla joj je Maja


Četiri X-a žiri je stisnuo pjevaču Dinu Radosavcu koji je nastupio s Tošinom pjesmom.

- Najgori dio svega je kada si odustao i krenuo pokazivati da je grozno. To se, ja mislim, nikad ne radi - zasmetalo je Janku, kao i Maji.

- Što je to bilo? Pa ne možeš doći na binu i tako stajati? Moraš imati neki gard, ti si pjevač - poručila mu je Maja. 

S pjevanjem se predstavio i Elvis Nukuć, no i iznad njega su zasvijetlila četiri X-a.

- Vi bi bili izvrstan animator u hotelu, vjerujte Vi meni! Vi ste taman u toj granici kada bi vas i neka koka mlada pogledala, ali svaka baka će vas škicati - prognozirala mu je Maja, a Davor je kazao kako ga vidi kao najavljivača borbi u ringu.

Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 84
VIDEO

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'
EKSKLUZIVNO IZ DVORCA EBENFURTH

VIDEO Pogledajte kako izgleda dvorac Dragane Mirković: 'Našli smo papin medaljon i oružje'

U dvorcu od 12.000 m2 za stalno radi četvero ljudi, koji uglavnom tamo i žive, no trenutačno ih je više zaposleno zbog radova oko biblioteke. Kapelica je pjevačici najdraža prostorija

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'
BIO NA SUDU

Haris Džinović: 'I službeno sam razveden! Melina je nikakva žena, zanimaju je samo pare...'

Haris je u istoj košulji koju je odabrao za brakorazvodno ročište, nastupio u zagrebačkom Mintu ranije ovaj mjesec. Nakon što je izašao sa suda, medijima je rekao kako je službeno razveden
Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...
ATRAKTIVNA CRNKA

Sjećate se nje? Vodila je emisiju na Novoj TV prije 15 godina, sad se vratila. I izgleda - drukčije...

Žana Štrbac Kukolj bila je omiljeno lice emisije 'Nova lova', a sudjelovala je i u reality showu 'Farma'