Show

Komentari 3

Adriana Đurđević pohvalila se fotografijama iz stana jednog od suigrača Duje Ćalete-Cara

Adriana Đurđević pohvalila se fotografijama iz stana jednog od suigrača Duje Ćalete-Cara

Atraktivna Dubrovčanka fotkala se u raskošno, sad blagdanski uređenom stanu nogometaša Kamare i njegove supruge i tako s pratiteljima podijelila detalje s glamuroznog događaja, njihova 'baby showera'

Supruga hrvatskog nogometaša Duje Ćaleta-Cara (25), Adirana Đurđević (30), na Instagram profilu pohvalila se fotkama s 'baby showera' koje je organizirao francuski nogometaš Boubacar Kamara sa suprugom. Sretni roditelji na zabavi u stanu otkrili su spol bebe, a Adriana je pokazala kako je sve to izgledalo.

POGLEDAJTE VIDEO 

Atraktivna Dubrovčanka fotkala se u raskošno, sada blagdanski uređenom stanu nogometaša Kamara i njegove supruge i tako s pratiteljima podijelila detalje s glamuroznog događaja. 

Sudeći prema fotkama, stoper Marseillea i supruga Coralie gostima su zadali dress code, a on je bio - bijelo. Adriana je kao i uvijek zablistala u sjajnoj modnoj kombinaciji. Njoj čini se, dress code nije zadavao nikakav izazov već priliku da smisli još jedan outfit. 

I maleni sinčić, ali i otac Duje bili su modno usklađeni, a u za to je zasigurno zaslužna zgodna Dubrovčanka.

Adrianinu novu objavu na Instagramu lajkalo je više od 6 tisuća ljudi među kojima su i brojni poznati.

Naime, Adriana Đurđević, koja je rođena u Rijeci, a živi u Dubrovniku, danas slavi 30. rođendan. Njezin profil na društvenim mrežama već sad je prepun čestitki njezinih prijateljica. 

Najčitaniji članci