Obavijesti

Show

Komentari 40

Adriana i Duje započinju novi život: 'Dobro došli u Marseille'

Adriana i Duje započinju novi život: 'Dobro došli u Marseille'
13

Atraktivna je pravnica iz Dubrovnika ponovno uspjela privući pažnju fotografijama koje je stavila na svoj profil, pogotovo onom gdje pozira odjevena samo u tamnoplavi dres dečka Duje

VIDEO

Naš je najmlađi nogometni reprezentativac Duje Ćaleta Car (21) nedavno preselio u u Francusku zbog novog ugovora koji je potpisao za nogometni klub 'Olympique de Marseille'.

S njim je otputovala i njegova djevojka Dubrovkinja Adriana Đurđević (26) koja je i do sada koristila svaku priliku da istakne koliko je ponosna na Duju, pogotovo nakon što se naša reprezentacija sa Svjetskog nogometnog prvenstva u Rusiji prošli mjesec kući vratila okićena srebrnim medaljama.

Seksipilna je pravnica ponovno uspjela privući pažnju fotografijama koje je stavila na svoj profil, pogotovo onom gdje pozira odjevena samo u tamnoplavi dres s Dujinim brojem.

 

Wonderland. 🍭 #myafternoon #france #marseille #wonderland

Objavu dijeli adriana đurđević (@adrianadurdevic)

'Dobro došla u Marseille' i 'Predivna si' neki su od najčešćih komentara koje su Francuzi ostavljali kraj Adrianinih fotografija iz Marseillea, a pokraj fotke na kojoj su ona i Duje zajedno je netko od francuskih fanova napisao da su kao 'zgodnija verzija Meghan Markle i princa Harryja'. 

Novim je fotkama u najdražem joj nogometnom dresu Adriana još jednom pokazala da je još itekako zaljubljena, ali i ponosna na ono što je Ćaleta do sada postigao.

Duje Ćaleta-Car kupa se noću, a danju djevojku vozi quadom
Duje  Ćaleta-Car kupa se noću, a danju djevojku vozi quadom

Upravo je Adriana bila jedna od glasnijih navijačica na prvenstvu u Rusiji, gdje je cijelo vrijeme s ruskih tribina podržavala Duju i Vatrene. 

Budući da je više puta istaknula kako se veseli jednog dana biti u ulozi supruge i majke, novi bi zajednički život ovog para mogao rezultirati i nekim velikim životnim odlukama za ovu pravnicu i našeg nogometaša, koji su u vezi malo više od godinu dana.

- Mislim da od toga nema ništa ljepše u životu - rekla je Đurđević jednom prilikom za Story o majčinstvu. A dok se Duje privikava na novi klub i suigrače, izazovna se plavuša upoznaje s gradom na moru koji će joj neko vrijeme biti dom.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 40
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin