Obavijesti

Show

Komentari 7

Adriani Ćaleti Car zavide na liniji nakon poroda: 'Savršena'

Adriani Ćaleti Car zavide na liniji nakon poroda: 'Savršena'
5

Njezina figura došla je do izražaja zbog atraktivnog badića koji ima proreze u struku, a osim fit tijela koje je nakon poroda dovela do savršenstva, pobrinula se i za preplanuli ten

Supruga nogometaša Duje Ćalete Cara (25) očarala je pratitelje svojom besprijekornom figurom nakon poroda. Dubrovkinja Adriana Ćaleta Car (30) legla je na pijesak i pozirala u izrezanom crnom badiću.

POGLEDAJTE VIDEO:

Pokretanje videa ...

Njezina figura dodatno je došla do izražaja zbog atraktivnog dvodijelnog badića koji ima brojne proreze u struku, a osim fit tijela koje je nakon poroda dovela do savršenstva, pobrinula se i za preplanuli ten.

Adriana i Duje trenutno borave u Marseilleu gdje njezin suprug igra za nogometni klub, a sudeći prema fotografijama, čini se kako Adriana slobodno vrijeme voli provoditi trenirajući.

Dubrovnik: Vjenčanje Adriane i Duje Ćalete-Cara

Vitke noge i ravan trbuh brzo je dovela do savršenstva nakon poroda malenog Maura, a za to je u komentarima dobila mnoge pohvale.

Odmah ju je pohvalila i dizajnerica Matija Vuica (64) ostavivši joj emotikone vatre.

'Predivna', 'Savršena si'- pisali su joj fanovi.

Podsjetimo, par je nedavno proslavio prvi rođendan njihovog sina Maura. 

Adriana i Duje Ćaleta-Car su objavili fotke s proslave prvog rođendana njihovog sina Maura
Adriana i Duje Ćaleta-Car su objavili fotke s proslave prvog rođendana njihovog sina Maura

- Živote naš, hvala ti za najljepših 365 dana u životu. Hvala ti za sreću, radost, ljubav, nježnost i veselje koje si donio - napisala je Adriana na rođendanskim fotografijama na kojima su prevladavale pastelne, zelene i bež boje. 

POGLEDAJTE VIDEO: 'DRAGO MI JE DA SAM OBJAVILA VIDEO S PORODA'