Obavijesti

Show

Komentari 141

Afera 'Lažni magistar': Marko Grubnić se opet malo 'zaigrao'

Afera 'Lažni magistar': Marko Grubnić se opet malo 'zaigrao'
1

Marko Grubnić se zapravo lažno predstavlja jer ima titulu stručnog specijalista. To bi ga moglo stajati od 300 do 15.000 kuna. Prije sedam godina tvrdio je da je završio pravo u Osijeku

VIDEO

Bivši Modni Mačak nedavno se pohvalio kako je postao magistar poslovnih komunikacija. Zapravo je stekao titulu stručnog specijalista na Veleučilištu VERN koje je upisao 2014. godine.

- Sretan sam i ponosan na sebe jer sam dobio i drugu fakultetsku diplomu. Postao sam magistar poslovnih komunikacija. Definitivno moja najbolja odluka u životu je što sam upisao magisterij jer obrazovanje nam daje širinu i otvara nove prilike - rekao je Marko. Stilist očito ne zna ili namjerno to prešućuje da se titula magistra može dobiti jedino ako se završi studij na Sveučilištu.

To mu nije prvi put

Grubnića zbog lažnog navođenja akademskog naziva može stići i kazna od 300 do 15.000 kuna. Stilist kaže da mu je studij donio jednu potpuno novu životnu energiju te da su mu profesori dali znanje koje je odmah po izlasku iz predavaonice mogao primijeniti u poslu i svakodnevnom životu. Zašto mu je neugodno reći da je stručni specijalist nije objasnio.

Grubniću ovo nije prvi put da nije govorio istinu o svojem obrazovanju. Prije sedam godina hvalio se kako je završio Pravni fakultet u Osijeku te da mu roditelji zbog toga doma plaču od sreće. Ispostavilo se kako je zapravo, nakon devet godina studiranja, završio trogodišnji studij Upravnog prava na Veleučilištu u Slavonskoj Požegi.

Profesori su se čudili

- Ne znamo zašto nije rekao da je diplomirao kod nas. Bio je redoviti student i odslušao je sva predavanja u tri godine – čudili su se tada profesori na Veleučilištu.  

Samoprozvani magistar Grubnić diplomu je proslavio pozirajući s čašom šampanjca i zlatnom kapom s resicom na glavi. Umjesto toge, imao je svileni sako.

- Ponosno okrećem novu životnu stranicu te s osmijehom idem u nove životne pobjede - najavio je Grubnić, koji se već 'proslavio' fotošopiranim selfiejima.

Namijenjeno ženama

Hvalio se da je u New Yorku kupio Fendijev kaput, a riječ je o nebrendiranom kaputu iz internetske trgovine

Mačak pod šljemom

Marko Grubnić je objavio svoju fotografiju na kojoj ispija pjenušac, a na glavi mu je zlatna kapa

Mačkova afera 'Photoshop put oko svijeta u 80 filtera' uzburkala je i nasmijala javnost u siječnju ove godine.
Grubnić se digitalno dodao na nekoliko fotografija u gradove poput Dubaija i New Yorka. Jedan od dokaza je fotografija luksuznog restorana u Americi na kojoj se on čudom pojavio. 

Uvrijeđeni Mačak

- Nitko ne plaća pretplatu na moju društvenu mrežu, pa ne znam zašto se svi osjećaju prevarenima - rekao je stilist. Osim toga, neke fotografije je 'posudio' s tuđih društvenih mreža i objavio kao svoje. Pohvalio se kako je kupio muške mokasine Christian Louboutin vrijedne oko 5500 kuna, a bilo je dovoljno samo nekoliko klikova mišem da te cipele skine s profila korisnika pod imenom Lucas Hager. Zbog neugodnosti ili velike želje, Mačak je te mokasine na kraju i kupio.

- Najveća glupost koju sam pročitao o sebi je da ležim doma u Zagrebu i sebe montiram na fotografije - rekao je Grubnić. Dodaje kako je istina da je objavio nekoliko tuđih fotografija, ali nikad nije rekao da ih je osobno snimio. 

Na vrhuncu afere javio se čak i brazilski umjetnik Emilio Bonadio, za čiju je ilustraciju Marko rekao da je upravo on na njoj. Grubnić je na crtežu muškarca u džemperu uklonio pjegice i boju kako bi mu što više sličio. Zatim je nahvalio umjetnika tvrdeći da je savršeno utjelovio njega i njegov džemper Valentino.

- Nikad to nisam za njega nacrtao. Crtam ljude kojima se divim ili one koji me angažiraju - rekao je umjetnik iz Sao Paula.

Prijetili tužbama

Marko je otišao i korak dalje pa je kaput koji se može naručiti na internetu za oko 245 kuna predstavljao kao skupi Fendijev kaput. Iz Fendija su rekli kako takav model nisu nikad imali.

- Osjećam se razapetim jer se stalno secira moj život. Moram se opravdavati, a nije mi jasno čime sam izazvao toliki bijes - zaključio je Marko. Nakon afere je pobrisao neke fotografije, a autori ukradenih fotki prijetili su mu tužbama.

Put putujem

Grubnić se zaigrao prikazujući život na visokoj nozi, pa su mu neki prijetili tužbama. 'Krao' je’ crteže i odjeću predstavljao kao skupu.

Mačkova ilustracija

Crtež brazilskog umjetnika podvalio je pod svoj portret.

‘Ukradene’ cipele

Prvo je ‘ukrao’ sliku mokasina Louboutin, a nakon afere ih je kupio.

Ubacio se na fotku?

Marko kaže da je Novu godinu proslavio na krovu njujorškog hotela.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 141
VIDEO

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!
U MAKARSKOJ

FOTOGALERIJA Prve zajedničke fotke Vlatke Pokos i njezinog devet godina mlađeg dečka!

Vlatka se za ovu prigodu odlučila za bijelo odijelo, a ispod je nosila zelenu košulju. Većeslav je nosio sako, plavu košulju i traperice

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...
NAŠALILA SE

Ella nakon ročišta otkrila koliko je spor s Charlesom 'težak'...

Ella Dvornik i Charles Pearce bili su u utorak na sudu u Puli, a oboje su se na svojim društvenim mrežama osvrnuli na ročište
Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda
POTPUNO LEŽERNO

Jennifer Lopez opet je šokirala: Prošetala ulicom bez šminke i frizure, pogledajte kako izgleda

Inače, i nedavno su ju fotografi uhvatili na ulicama grada, gdje je otkrila da ne izgleda savršeno kako često prikazuje na društvenim mrežama