Show

Komentari 1

Ajs Nigrutin vraća se u Zagreb: Napokon pravi rap spektakl...

Ajs Nigrutin vraća se u Zagreb: Napokon pravi rap spektakl...

Zadnja pjesma koju je objavio, “Abu Dhabi”, u kojoj se izruguje današnjim auto-tune reperima, prikupila je dva milijuna pregleda. U pjesmama često spominje svjetske marke, luksuzne destinacije...

Jedan od najpopularnijih srpskih repera, Ajs Nigrutin (42) u pratnji Timbea, kolege iz benda Bad Copy, u petak nastupa u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Reper na svojim koncertima uvijek privuče velik broj publike, koja cijeni njegove humoristične tekstove. Ajs je poznat i po sudjelovanju u “Big Brotheru”.

POGLEDAJTE VIDEO O RUJANFESTU:

- Bit će to pravi spektatkl. Napokon malo repa kod nas - pišu mnogi obožavatelji u komentarima.

Zadnja pjesma koju je objavio, “Abu Dhabi”, u kojoj se izruguje današnjim auto-tune reperima, prikupila je dva milijuna pregleda. U njegovim se pjesmama vokabular svodi na spominjanje svjetskih marki, luksuznih destinacija... Za potrebe spota potrudio se i fizički od svog lika napraviti prigodni alter-ego.

Nigrutin je kreator provokativnih tekstova koji su prožeti humorom i internim šalama, a od početka karijere 1996. unutar sastava Bad Copy koristi jezik ulice. S njima je izdao tri albuma.

Solo karijeru započinje albumom 'Nigrutinski rečeno' iz 2002. te ju nastavlja izdanjem 'Štrokavi pazuh' iz 2005. s koje niže hitove poput 'Bekam', 'Spejs Nigrutin', 'Indo Grasa' i mnoge druge. 

 

Krenule su prijave za prvi hrvatski hip hop talent show - Rap Camp. Prijavi se i postani rap zvijezda, od rime napravi ime i osvoji ugovor u vrijednosti od 100.000 kuna. Požuri jer prijave traju do 14. listopada.

Najčitaniji članci