Obavijesti

Show

Komentari 159

Akcija pod plahtama uvjerila je Marijanu da zaista voli Nemeša

Akcija pod plahtama uvjerila je Marijanu da zaista voli Nemeša
11

Nemeš joj je rekao kako je voli i zna što želi, a želi nju. Ona ga je tada pitala zašto se onda glupira ako je tako siguran i rekla mu da za to nema živaca i da se uozbilji

VIDEO

Volim te, znaš li to. Koliko god me provociraš, ova tvoja 'vruće-hladno' igra mi čak i odgovara - rekao je Nemeš Marijani. 

Cijeli dan nije znao na čemu je, no on i Marijana ponovo su se seksali dok su drugi stanari spavali pa mu je sad valjda malo lakše. Rekao je Marijani kako on zna što hoće, a hoće nju, na što ga je ona pitala zašto se onda glupira ako je tako siguran. Zaključila je da je njegovo ponašanje rezultat inata i rekla mu kako nema živaca za to i rekla mu da se mora uozbiljiti. I ona je rekla kako je sigurna u svoje osjećaje te da nema nikakvih nedoumica.

Veliki Brat stanarima kuće na Košutnjaku odlučio je prirediti još jedno iznenađenje. Nakon što im u nedjelju kaže jesu li uspjeli izvršiti tjedni zadatak i izboriti se za luksuzni budžet za sljedeći tjedan, u kuću će ući tri nova stanara. Ovog su tjedna nominirani Nemeš, Nirmal, Tamara i Radašin. Ne zna se hoće li kuću napustiti samo jedan ili više nominiranih.

Dnevni zadatak 'Pitanje - izazov' stanari BB kuće uspješno su odradili i time se izborili za tulum na kojem su proslavili Bojanin rođendan. Zadatak je bio takav da su jedni drugima morali postavljati 'škakljiva' pitanja koja o njima otkrivaju nešto provokativno i neugodno. Svi zajedno morali su odgovoriti na ukupno 72 neugodna pitanja i u tome su uspjeli. 

Marijani je već dosta kuhanja

Tulumarilo se i u kući i u dvorištu. Soraja je u jednom trenu počela peći palačinke dok su ostali stanari pjevali i plesali vani, no taj je posao zbog Slavičine otrovne strelice morala dovršiti Marijana. Marijana nije bila zadovoljna što mora kuhati dok se ostali ukućani zabavljaju. Nemeš je došao u kuhinju kako njegova draga ne bi bila sama. Rekla mu je kako jedva čeka da njen zadatak završi. 

Tamara, Marijana i Horvat kasnije su u dvorištu pričali kakvo su mišljenje imali jedan o drugome ranije. Marijana je rekla da je mislila da je Tamara drska i nije joj se svidjela, a Horvat je Marijanu doživio kao osobu koja deluje odsutno i uobraženo.

'Ema je iskompleksirana i ograničena'

Komentiranje i međusobno tračanje se nastavilo. Nemeš, Marijana, Bojana, Horvat, Tamara i Radašin u dvorištu su ogovarali Emu. Najglasniji je bio Nemeš koji se prisjetio kako je Ema Marijani ukrala cigarete dok joj je pakirala kofer, a nedavno je kuhinjskom krpom obrisala usta što je njega izludjelo. Rekao je i da je Ema dosadna kao uš. 

- Žao mi je Eme jer je jadna toliko iskompleksirana i ograničena  s riječima - komentirala je Marijana.

Duško je tračanje prekinuo pričanjem o sebi. Pričao je stanarima kako vozi traktor koji 'nagari' do brzine od 23 kilometra na sat. 

- Najviše uživam kad se u mom traktoru sa mnom vozi i moja Radojka. E, tad je meni najljepše - rekao je Duško, a Nemeš ga je pitao veže li pojas kad se vozi traktorom. 

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 159
VIDEO

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?
EVO KAKO SU OSTALI PROŠLI

Najmanje bodova: Znate li koja naša pjesma je ostvarila najgori plasman dosad na Eurosongu?

Hrvatski predstavnici na Eurosongu nisu postigli velike uspjehe u posljednjih nekoliko godina. Posljednji veliki uspjeh za Hrvatsku bio je 1999. godine. Velika su očekivanja od ovogodišnjeg predstavnika Baby Lasagne...

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'
OTVORENO I ISKRENO

Severina o 'filmiću': Prvo sam pomislila 'O Bože, kako će moj razrednik iz srednje reagirati...'

U opuštenom izdanju na krevetu s voditeljicom, Severina je odgovarala na mnoga pitanja, a između ostalog i na pitanje o filmu koji joj je obilježio početak tridesetih i kako joj je teško bilo
Budući punac Baby Lasagne za 24sata:  'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'
SNIMAO S NJIMA I SPOT

Budući punac Baby Lasagne za 24sata: 'Marko najviše voli kad Elizabeta kuha, ali ne lazanje...'

Njegov budući punac Josip Pino Ružić, koji u Istri već tridesetak godina ima tvrtku za montažu, snimanje i promotivne filmove, sa suprugom i kćerkom dat će podršku Baby Lasagni