Na portal se također možeš prijaviti i
putem svog Facebook ili Google računa.
ili Prijava Prijavi se
2 komentara

Ako je foršpan ovoliko nasilan, kakav bi onda film mogao biti?

Prvo je dobio kiborško tijelo. Zatim su mu oteli suprugu. Nakon toga je Henry našao naoružanje. Sve što je uslijedilo je samo logičan rasplet događaja. Henry je postao Hardcore

Foto: YouTube/Screenshot
2 komentara

Kako smo već bili najavili , 'Bad Motherfucker', tj. 'Hardcore Henry', kako ga se od nedavno zove, je prvi film u potpunosti snimljen iz perspektive prvog lica, poput perspektive iz mnogih videoigara. Premda ovo nije prvi takav film, većina ostalih je uglavnom bila snimljena s artističkim idejama na umu, dok je 'Hardcore Henry' snimljen baš zbog raznih nasilnih igara s takvom perspektivom.

A kako su mu tzv. FPS igre uzor, tako je 'Harcore Henry' barem jednako nasilan. Ili, sudeći prema najnovijem foršpanu, značajno nasilniji u nekim trenucima.

Pogledajte video

Film se u distribuciji očekuje  početkom travnja, a u filmu ćemo vidjeti Sharlta Copleya, Danilu Kozlovsky, i Haley Bennett.

Glavni lik filma je Henry, kojem supruga ugradi kiborško tijelo. Nakon što nju otmu, poludjeli kiborg Henry naći će se u pravom ratu poludjelog megalomanijaka s telekinetičkim moćima i istinskom vojskom plaćenika. Radnja se odvija u Rusiji, i to u Moskvi, a po svmeu sudeći, osim armije plaćenika i dobar dio stanovništva Moskve želi ubiti Henryja.

Još uvijek nije objavljeno hoće li film biti u ikojem hrvatskom kinu. Ukoliko bude, saznat ćete kada i mi.

Tema: FILM

Message