Obavijesti

Show

Komentari 16

'Ako si održim pero na čelu, mogao bih ući u Guinnessa'

'Ako si održim pero na čelu, mogao bih ući u Guinnessa'
4

UNIKAT Natjecatelj 'Supertalenta' živi s bakom na selu i jedini je u Hrvatskoj koji pleše dok na čelu nosi televizor, bicikl i tačke. Želja mu je ući u knjigu rekorda

VIDEO

Sve je počelo prije pet godina kad sam s loptom na glavi trčao po selu, a ona mi nije pala. Onda sam na čelo počeo stavljati žlice, vilice, televizor i sve sam uspio držati uspravno i hodati s tim ili plesati. Najbitnija je ravnoteža, kaže Borislav Vranić (20) iz Plastova kraj Šibenika.

On je u polufinalnoj emisiji plesao s plazmom, stolcem, biciklom i tačkama na čelu te izravno ušao u finale. Borislav ističe kako je teže držati lakše stvari poput pera.

- Ako uspijem održati pero na čelu, mogao bih ući u Guinnessovu knjigu rekorda, a to mi je najveća želja - hvali se mladić.

Želja mu je zarađivati talentom, a kaže i da bi volio glumiti u reklami. Borislav ljeti zarađuje kao konobar u Skradinu, a živi s bakom na skromnom seoskom imanju.

- Baka se jako boji mojih vratolomija. Uvijek viče: ‘Sinko, poklopit će te tačke, nemoj to raditi.’ No bilo joj je drago kad me vidjela na televiziji - kaže Vranić, koji je, imao tremu jer je, kaže, samo dečko sa sela.

Merlić: Jedini si na svijetu koji može to izvesti

Borislavu su gledatelji 'Supertalenta' u trećoj polufinalnoj emisiji dali najviše glasova za finale. I žiri je bio oduševljen njime, a posebno Dubravko Merlić.

- Jesi li vidio na internetu da to neko radi? Nisi, a nisam ni ja, onda si jedini na svijetu koji to može - zaključio je Merlić.

Nina: Rebecca je kao rođena za Broadway

Rebecca Posavec (10) iz Čakovca pjeva pet godina, svira harmoniku i pleše. Pobijedila je na Međimurskom festivalu, a dva puta bila je najklinceza Hrvatske. Nina Badrić rekla joj je da je rođena za Broadway.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'
OČARANA LJUDIMA I PRIRODOM

Netflixova zvijezda preselila je u Hrvatsku: 'Bila je to poruka iz svemira, hrana je puno bolja...'

Julie Theis ima preko pola milijuna pratitelja, a donijela je odluku da napusti Ameriku i preseli se u Hrvatsku, točnije u Dubrovnik. 'Kad sam išla guglati, bila sam zapanjena ljepotom grada', rekla nam je

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...
PROMJENE

U novom stanu: Ella Dvornik se preselila, pokazala i pogled...

Influencerica se preselila u novi stan nakon što je ranije otkrila kako se seli jer joj treba veći dom
Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'
ODUŠEVILA VIDEOM

Vlatka Pokos pozirala u košulji i priznala: 'Zaljubljena sam...'

Vlatka Pokos pozirala je na stolu za masažu samo u košulji, a onda poručila: 'Ljubav je najmoćniji, najljepši osjećaj na svijetu'