Obavijesti

Show

Komentari 16

Alan je uvjeren da će zavesti Danijelu, no ne i njezina kuma Anđa: 'Pojest će ga za doručak'

Alan je uvjeren da će zavesti Danijelu, no ne i njezina kuma Anđa: 'Pojest će ga za doručak'
19

Stari kandidati bili su uzbuđeni zbog novog para koji će im se pridružiti

VIDEO

Mura i Marko su se zbližili, a Karmen i Josip dali su si priliku malo se bolje upoznati. Medeni mjesec na koji uskoro kreću sigurno će im pomoći da se dodatno opuste, no sve je najviše zanimao novi par koji se priključio sociološkom eksperimentu 'Brak na prvu'. 
Kandidati su se spremali za vjenčanje novog para, a posebno je bio uzbuđen Alen.

Josip vježba u 'Braku', Karmen se sunča, Mura i Marko u svom su svijetu: 'Malo smo se mazili'
Josip vježba u 'Braku', Karmen se sunča, Mura i Marko u svom su svijetu: 'Malo smo se mazili'

- Jedva čekam biti u ulozi gosta da vidim kako to izgleda s druge strane. Prošli smo našu svadbu, ali vjerujem da je potpuno druga priča kada gledaš sa strane dvoje ljudi koji će se prvi put vidjeti - rekao je pjevač. Renata i Josip također su se veselili što će upoznati nove parove jer smatraju da će promijeniti dinamiku cijele skupine, što misli i Tina. Tamari je bilo žao što ide bez Filipa na svadbu, a to se nije svidjelo ni Lovri jer nije znao s kim će se sada družiti. 

Stručnjaci su predstavili novi par - za Danijelu (40) su rekli da je organizirana, pametna i poduzetna žena, a istaknuli su njezin šarm i atraktivnost.

- Opisala bih se kao osobu koja je uporna i dobro raspoložena većinu vremena, pozitivna, volim navijati za druge ljude i pomagati im. Pomažem ljudima da promijene svoj način razmišljanja vezano za fitness, zdravu prehranu i mršavljenje da kroz to promijene odnos sa sobom i s drugim ljudima - rekla je osobna trenerica koja bi se upustila u odnos samo ako bi oboje imali priliku vidjeti poboljšanje u vlastitim životima. 'Jako je bitno da je moj partner cjelovita osoba i da je mentalno jak', dodala je. 

Danijeli su stručnjaci namijenili hedonista Alana (43) koji, za razliku od Danijele, nema nekih velikih odgovornosti u životu i uvijek u svemu uvijek pronalazi nešto pozitivno.

- Razočaran sam mojim ljubavnim životom. Ne kažem da mi je uvijek bilo loše, družim se ja i dalje i upoznajem cure, ali više ne ulazim na prvu u neku vezu, želim si dati malo prilike i vremena da tu osobu malo bolje upoznam - rekao je komercijalist te dodao da ima sina od 12 godina, ali želi još djece. Priznaje da mu je razvod braka teško pao jer je očekivao da će imati veliku i skladnu obitelj, a sad traži ozbiljnu i već izgrađenu osobu s karakterom.

- Želim da čvrsto stoji na zemlji, zna što hoće, da ima karakter, a ne da imam osobu kraj sebe koja napravi sve što ja kažem - nastavio je Alen i dodao kako se ga žene često gledale kroz materijalno, a nisu cijenile njegovu dušu i ponašanje prema njima.

- Očekujem tamnoputu curu, brinetu, lijepo tijelo, mislim da mi neće dati bilo koga, mislim da se neće usuditi - rekao je Alan. 

Danijela je opisivala vjenčanje kao nestvarno iskustvo, a kuma je objasnila kako njezina prijateljica ima tri straha: strah od smrti, od javnog nastupa te strah od braka pa se nadala da će mladoženja biti opušten i zabavan kako bi Danijela lakše prošla sve to. 'Iskreno nemam očekivanja jer se ne želim razočarati, ali bih svakako htio da to bude nekakva bajka', rekao je Alan i dodao kako vjeruje u ljubav na prvi pogled. 'Spreman sam ići glavom kroza zid za nešto što je kvalitetno', zaključio je. 

Alan je stigao prilično uzbuđen, a Danijeli se svidio na prvu - činio joj se zanimljiv i drag. Alan je također bio zadovoljan viđenim pa je pohvalio mladenkin izgled, haljinu i zube. 'Moj prvi dojam je da je fizički jako lijepa, pokušao sam je decentno odmjeriti', rekao je, a Danijela objasnila: 'Alan mi je dijelio komplimente, a ja sam ih primala'“ Dodala je da ima pozitivan osjećaj vezan za eksperiment i smatra da bi to moglo biti dobro iskustvo. 

- Jako mi se sviđa, on je isto ljuta papričica kao ona. Mislim da će to biti jako burna i zabavna veza - komentirala je Anđa, a ostali kandidati su zaključili da si fizički odgovaraju i da bi mogli biti dobar par.  Poljubili su se u obraz, a mladenka je komentirala da je bila spremna na sve opcije jer ju je kuma dobro pripremila.

- Prvi put sam stavio prsten na ruku, jako mi se sviđa iako je neobično. To je nešto novo u mom životu, sad hoće li ostati na ruci s ovom ženom ili će to biti s nekom drugom, vrijeme će pokazati - rekao je Alan dok je Danijelu zanimalo jesu li na istoj valnoj duljini kad je o humoru riječ. 'Što ćemo ako on ne kuži moje fore?' zanimalo ju je dok su bili na fotografiranju i zafrkavali se. 

ANKETA Može li veza na daljinu uspjeti? Mura iz 'Braka' živi u Čakovcu, Marko u Nizozemskoj
ANKETA Može li veza na daljinu uspjeti? Mura iz 'Braka' živi u Čakovcu, Marko u Nizozemskoj

Uslijedio je prvi ples i Danijela je zaključila da je bilo prilično neugodno jer nisu znali što trebaju raditi, a i izbor pjesme joj se nije svidio. 'Kao da su bili noj i slon na podiju, svatko je radio nešto svoje, kao da nisu iz istog plemena', komentirala je Anđa, a mladenka primijetila da je njezin suprug ili kritizira kao roditelj ili joj daje komplimente. Danijela je odabrala življu pjesmu, koju ne čujemo toliko često na svadbama, pa su komentirali njihov različit ukus za glazbu. 'Dojam mi je da će ga pojesti za doručak, ona jede takve dečke natašte', rekla je Anđa. 

Gostima se svidio Danijelin izbor pjesme pa su se ustali i zaplesali s mladencima. No ne i mladoženji koji se povukao sa strane da bi se potom iživcirao jer ga je Anđin sin ispitivao zašto ne zapleše s Danijelom.'Možda dečko ne voli plesati ili se boji', komentirala je Anđa, a mladenka dodala kako se ponašao kao da mu je nešto smetalo. A kad su mu ostali govorili da treba plesati s Danijelom, njega je to sam još više iživciralo. Anđina sina jako je brinulo što nije pitao Danijelu za ples, što je sugerirao mladoženji, no Alan je samo želio da se makne od njega i ostavi ga na miru. 'Bio ti je naporan jer dugo zna Danijelu i jako se zaštitnički ponaša prema njoj', objasnila je Alanu njegova mama Anđa. 

Danijela je popričala i s Tamarom, Anom i Alenom jer je željela znati im je u brakovima. Tamara je nahvalila Filipa tako da je Danijela pretpostavila da imaju i intiman odnos, no Tamara joj je objasnila da su samo prijatelji. A kad su oni pitali Danijelu kakav je njoj Alan, rekla je da joj je na prvu bio interesantan, ali sad više nije.

- Volim ljude koji nisu normalni, možemo to tako reći, i Danijela definitivno spada u uži krug mojih prijatelja. I uvijek mi je enigma tako da ne znam što očekivati od nje; ovaj čas može zagrliti Alana i reći: 'Da, to je moj muž!' a drugi može reći: 'Bok, napuštam show! - rekao je Anton Rudan. Danijela je primijetila da Alan ima sklonost prepričavanju dugih priča i nije uspjela doznati čime se točno bavi jer se nikako nije dolazio do zaključka priče. 

Alan je popričao s Danijelinom ekipom, a kad im se mladenka pridružila, njezini su ga prijatelji nahvalili jer je lijepo pričao o njoj te su ga procijenili kao dobronamjernu i zanimljivu osobu. Pred kraj oboje su se dovoljno opustili da zaplešu i pozdrave se s gostima. 'Bilo mi je intenzivno večeras, ali sve skupa mi je bilo super', rekla je Danijela i dodala da je spremna opustiti se i prepustiti odnosu i svemu što je čeka. Kad su mladenci došli u sobu, otvorili su šampanjac. Danijela smatra da imaju šanse za opušteno druženje i zanimljivo iskustvo u eksperimentu, a također je primijetila da mu se sviđa. Alan je bio zadovoljan kako je sve prošlo danas i zaključio: 'Kroz tu jednu igru pokušat ću je otvoriti, možda zavesti i vrijeme će učiniti svoje.'

POGLEDAJTE NOVU EPIZODU ZABAVNO EDUKATIVNOG SHOWA 'TKO JE KRIV?'

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 16
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak
VIDEO

Najveći skandal u 'Milijunašu': Osvojio je milijun varajući sa ženom, pogledajte taj trenutak

Britanac Charles Ingram (59) je u rujnu 2001. točno odgovorio na finalno pitanje kviza, ali na kraju nije dobio ništa jer se pokazalo da je varao pred očima publike, voditelja i gledatelja

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'
TREĆI KONCERT U ARENI

Aleksandra Prijović izvela je čak tri gosta na binu, za jednim svi 'poludjeli': 'Čovječe, što radiš...'

Prijović je zabavljala publiku u Varaždinu i treću noć zaredom, a na sceni su joj se pridružile tri glazbene zvijezde, MC Stojan, Andreana Čekić i Dejan Kostić
Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'
VELIKO SLAVLJE

Mama Hajdukovog golmana plesom je proslavila rođendan: 'Godine jedva prate moj tempo'

Za svoj poseban dan Renata Lovrinčević Buljan je odjenula usku haljinu, a na zabavi imala je tortu i puhala svjećice. U jednom trenutku pridružila se i DJ-u pa zaplesala