Show

Komentari 5

Albina, Franka i Doris zablistale zajedno na božićnom koncertu

Albina, Franka i Doris zablistale zajedno na božićnom koncertu

Cibona je po 32. put okupila domaće zvijezde, a svi su u blagdanskom raspoloženju i svečanoj atmosferi zapjevali božićne pjesme i počastili publiku

Tradicionalni 32. božićni koncert u Ciboni prošle godine nije se odvio zbog pandemije, no ove godine se više od 20 izvođača okupilo u blagdanskoj atmosferi kako bi zajedno izveli neke od najljepših božićnih pjesama. Za mikrofonom su bili Albina Grčić (22), Franka Batelić (29), Goran Karan (57), Saša Lozar (41), a prisustvovao je i zagrebački gradonačelnik Tomislav Tomašević (39).

POGLEDAJTE VIDEO:

Pjevači cu dijelili pozornicu, a svi su bili odjeveni u svečane večernje haljine i odijela.

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu, Albina istaknula se u dugoj bijeloj haljini, a uz nju je zablistala Franka koja je odabrala tamnoplavi kombinezon s korzetom.

Zagreb: Tradicionalni 32. koncert

Nastupio je i Goran Karan, koji je odabrao potpuno crnu elegantnu kombinaciju.

Uz njega je zapjevao i mladi tenor Matteo Ivan Rašić

Program su vodili Doris Pinčić (33) i Mirko Fodor (59), a uz Fodorovo klasično odijelo, Doris je izabrala zlatnu haljinu prekrivenu šljokicama s dugim rukavima.

Nastupio je i pjevač i voditelj Saša Lozar, a uz njega je pjevao i Bojan Jambrošić (36), nekadašnji pobjednik prve sezone showa 'Hrvatska traži zvijezdu'. 

Zagreb: Tradicionalni 32. koncert

Uz mnoge poznate, na mikrofon je preuzeo i zagrebački gradonačelnik Tomašević.

Zagreb: Tradicionalni 32. koncert

Najčitaniji članci