Show

Komentari 94

Albina je na Twitteru oplela po kolegama s estrade: Neke od njih ne mogu poštovat kao ljude

Albina je na Twitteru oplela po kolegama s estrade: Neke od njih ne mogu poštovat kao ljude

Ti dijete malo nisi ni do koljena našim drugim izvođačima poput Nine Badrić, Jacquesa, pa čak ni Franki, napisao je jedan korisnik Twittera, na što je pjevačica reagirala burnije, no što je možda planirala

 Albina Grčić (22) u najnovijoj objavi na Twitteru osvrnula se na svoj plasman na Eurosongu, a potom reagirala i na prozivke pojedinih Twitteraša koji su je napali zbog izjava koje je davala u prošlosti.

POGLEDAJTE VIDEO: 

- Minijaturna Albinice, imam jedno pitanjce na koje mogu odgovoriti i tvoji desetogodišnji fanovi. Što ti daje za pravo da komentiraš da 'nema veze što se n isi plasirala čak ni u finale'? Ti dijete malo nisi ni do koljena (ni doslovno fizički, ni metaforički) našim drugim izvođačima poput Nine Badrić, Jacquesa, pa čak ni Franki - pisalo je u komentaru. 

Pjevačica je komentar u cijelosti prenijela na društvenoj mreži, dodavši, možda malo ishitreno da ona kolege poštuje, no samo kao umjetnike. 

 - Pjevače kao što su Nina i Jacques poštujem u kontekstu glazbe, ali imala sam iskustvo zbog kojeg neke od njih naprosto ne mogu poštovati kao ljude - napisala je Albina. 

Premda se naoko čini kao da se u svojoj objavi referirala na Ninu Badrić, mlada pjevačica, doznajemo neslužbeno, tvrdi da je mislila na 'neku drugu Ninu'. Možemo samo pretpostaviti da je riječ o Nini Kraljić koja je nakon ovogodišnje Dore isto tako možda pomalo ishitreno reagirala na svoj poraz. 

Do objave ovog članka na naše upite nisu odgovorili ni Jacques Houdek, ni Albina. 

Najčitaniji članci