Obavijesti

Show

Komentari 1

Albina je ušla u finale Cesarice

Albina je ušla u finale Cesarice
7

Mlada Splićanka ponosna je na još jedan uspjeh. Već više od mjesec dana priprema se za nastup u Rotterdamu u Nizozemskoj gdje će nas u svibnju predstavljati na Eurosongu

VIDEO

U konkurenciji za mjesečni hit bile su pjesme 'Jedina' u izvedbi grupe Pravila Igre, 'Ljubav nema kraj', koju izvode Mia Negovetić i Edi, 'Nema pravila' u izvedbi KUKU$A, 'Tick-Tock' u izvedbi Albine Grčić i 'Volim kako se smiješ', koju izvode Nikolina Tomljanović i Belfast Food.

POGLEDAJTE VIDEO: Albinu hvali i Doris Dragović

Pokretanje videa...

Albina 01:15

Za hit godine nominirana je Albinina pjesma 'Tick-Tock' koju autorski potpisuju Branimir Mihaljević, Tihana Buklijaš Bakić i Max Cinnamon.

Nakon pobjede na Dori 2021., Albina je pjesmu 'Tick-Tock' kojom se predstavila na opatijskoj pozornici i izborila titulu predstavnice Hrvatske na Eurosongu 2021., objavila i kao singl. Za dvojezičnu verziju pjesme snimljen je i videospot čiju režiju potpisuje Sandra Mihaljević.

Eurosong: Albina nastupa 10. po redu već prve večeri polufinala
Eurosong: Albina nastupa 10. po redu već prve večeri polufinala

Prema eurovizijskim anketama pjesma 'Tick-Tock' dobro kotira, a da pjesmu voli i sluša i hrvatska publika, potvrđuje osvojena Cesarica za Hit veljače.

- Od srca zahvaljujem svim glasačima i Cesarici što su pjesmu 'Tick-Tock' doveli do titule hita mjeseca veljače. Velika je to čast, Cesaricu pratim i prije godinu dana sam mogla samo maštati o tome da jednog dana budem dio scene koju Cesarica okuplja svojim priznanjima. Zahvalila bih još jednom svom timu, ovo je i njihova nagrada, a meni još dodatna motivacija da predstavim Hrvatsku na ESC-u u najboljem svjetlu, kako i zaslužujemo. Hvala vam! - izjavila je Albina.

Igre na sreću mogu izazvati ovisnost. 18+.
Sve što je bitno, na dohvat ruke
Skini aplikaciju za najbolje iskustvo portala. Čitaj, komentiraj i budi uvijek u toku s najnovijim vijestima.

Komentari 1
VIDEO

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...
RASKALAŠEN ŽIVOT SULTANA

Diktator opsjednut seksom: Ima 9000 auta i zlatni Boeing...

Za 50. rođendan 1996. godine potrošio je 40 milijuna dolara jer je slavlje trajalo dva tjedna i Michael Jackson mu je održao tri koncerta. Svako od raskošnih vjenčanja njegovo petoro djece, trajalo je više od tjedan dana

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati
GRGO ŠIPEK

Od ovisnika do zvijezde: Evo tko je Grše, slušaju ga brojni Hrvati

Glazba je triljskom reperu, kako je znao reći, spasila život. Krajem srednje škole s prijateljem je osnovao grupu III. Čin