Show

Komentari 9

Albina najavila svoj novi singl u kroksicama: Svima se sviđaju!

Albina najavila svoj novi singl u kroksicama: Svima se sviđaju!

Albina Grčić, koja je predstavljala Hrvatsku na ovogodišnjem natjecanju Eurovizije, a najnovijom fotografijom najavila je svoj novi singl i otkrila datum kad će biti dostupan

Albina Grčić (22) na Instagramu je najavila svoj novi singl pod imenom "La la love". U objavi je napisala '30.07', a njezini obožavatelji kao da ne mogu dočekati kraj srpnja.

POGLEDAJTE VIDEO:

Na fotografiji se vidi kako Albina u morskom izdanju sjedi na povišenom stolcu. Na sebi ima grudnjak u obliku morskih školjaka, zvonasti ružičasti šešir i ružičaste hlače koje na uzorak morskih zvijezdi. Sve je uparila sa žarko ružičastim kroksicama.

Iako su Crocs natikače često na meti onih koji se vole zvati estetama, Albinini fanovi nisu imali primjedbi na njezin modni izričaj, štoviše puni su hvale.

- Tko dođe i ovako isfura krokse? - napisao je netko i dodao emotikon sa srcima u očima, a Albina je odgovorila emotikonom koji šalje pusu.

- 'Modna ikona!', 'Spazi krokse!'; 'Di si kupila krokse?'; 'Krokse najjače' - pisali su joj.

Većina obožavatelja predviđa da će pjesma "gorjeti", a mnogi su rekli kako jedva čekaju sljedeći tjedan.

- 'Najbolja'; 'Predivna'; 'Lipa si'; 'Svjetska, a naša' - neki su od komentara.

Nedavno je pjevačica objavila fotografiju koja bi mogla biti sa snimanja, jer sjedi ispred velikog zelenog platna. U toj fotografiji ne nosi krokse već bijele sandale s visokim platformama i šljokičaste duge hlače.

POGLEDAJTE NOVU SEZONU SERIJALA ZVIJEZDE VRŠTE: