Show

Komentari 6

Albina: Najpravednije je da se predstavimo s onim zbog čega su nas i odabrali za Eurosong

Albina: Najpravednije je da se predstavimo s onim zbog čega su nas i odabrali za Eurosong

Kaže kako cijelom njezinom timu podrška publike daje veliki vjetar u leđa te se nada da će opravdati očekivanja. Vjeruje u sebe i pjesmu i nada se da će napokon dovesti Eurosong u Hrvatsku

O Albini Grčić (22) iz Splita već se danima piše u medijima. A kako i ne bi kada nas ova mlada studentica predstavlja na Eurosongu u Nizozemskoj u svibnju ove godine. Njezina pjesma 'Tick-Tock' proglašena je najboljom od strane žirija i publike.

POGLEDAJTE VIDEO: Albina je pobjednica Dore 2021. 

Ispričala nam je kako je presretna što su ljudi prepoznali njezin višemjesečni rad i što su je poslali u Rotterdam. To je za nju velika odskočna daska, iako joj nije prvi put da javno nastupa. To čini od malih nogu, a gledatelji su je već imali prilike vidjeti u finalu 'Voicea' prošle godine, gdje je završila na trećem mjestu. 

Pjesma s kojom će se predstaviti Europi i šire ima četiri verzije; na hrvatskom jeziku, na engleskom jeziku, instrumentalna i miks engleskog i hrvatskog, odnosno 'Dora verzija'. Iako dosad nisu htjeli otkriti koju ćemo čuti u Nizozemskoj, Albina je dala naslutiti mogući ishod. 

- Mislim da bi bilo najpravednije da se predstavimo s onim zbog čega su nas i odabrali. Još detalja ćemo otkrivati kako vrijeme bude išlo i kako ćemo raditi na cijelom nastupu - rekla je Albina u emisiji 'Kod nas doma', piše HRT

Kaže kako cijelom njezinom timu podrška publike daje veliki vjetar u leđa te se nada da će opravdati očekivanja i napokon dovesti Eurosong u Hrvatsku. 

Najčitaniji članci