Show

Komentari 47

Albina navijala svim srcem za Uraganke, a mnogi žale: 'I ti bi u tom polufinalu prošla dalje...'

Albina navijala svim srcem za Uraganke, a mnogi žale: 'I ti bi u tom polufinalu prošla dalje...'

Twitteraši i komentatori na portalima se i dalje ne slažu sa ispadanjem Hrvatske s Eurosonga, tvrde kako je druga polufinalna večer bila lošija od prve, kako su nastupi i konkurencija bili znatno slabiji...

Ispadanje Hrvatske sa Eurosonga izazvalo je bijesne reakcije na društvenim mrežama jer mnogi smatraju da je Albina (22) zaslužila prolazak u finale, osobito nakon što su pogledali 'lošu' konkurenciju s druge polufinalne večeri.

POGLEDAJTE VIDEO:

Ovo su neke od reakcije fanova s Twittera: 'Albina bi proklizala kroz drugo polufinale.'

 

'Nepravda, Albina s onakvom pjesmom nije prošla, a u ovoj grupi sve krš osim Uraganki - napisala je jedna korisnica.

 

Zbog konkurencija koja je bila slabija nego prve večeri, većina smatra da bi Albina prošla u finale, takav rezultat pokazuju i glasovi ankete.

Iako nije prošla Albina je otkrila svoje favorite, a to su: Finska, Švicarska i Srbija. Pjevačica je i prije njihovog nastupa podržala srpske predstavnice objavom na Instagramu, poručivši im da je Hrvatska uz njih.

- Ajmooo cureeee - napisala im je Albina nakon što su prošle u finale i ostavila puno srca.

U drugi krug natjecanja, kao što se i predviđalo, plasirale su se Albanija, Srbija, Bugarska, Portugal, San Marino, Island, Švicarska, Grčka i Finska. Jedino iznenađenje bio je plasman moldavske predstavnice Natalije Gordienko.

Najčitaniji članci