Show

Komentari 31

Albina otkrila: 'Imam problema sa samopouzdanjem, a najveći strah mi je da ću ostati sama'

Albina otkrila: 'Imam problema sa samopouzdanjem, a najveći strah mi je da ću ostati sama'

Albina je tijekom gostovanja na Anteni Zagreb priznala da ima problema sa samopouzdanjem. Saši Lozaru otkrila je svoj najveći strah, kao i najbolji poklon koji je dobila od dečka

Pjevačica Albina Grčić (22) nedavno je izbacila novu pjesmu 'Plači mila' koju je sama i napisala. Sada ju je prvi puta izvela uživo.

POGLEDAJTE VIDEO:

- Meni je osobno jako posebna pjesma jer govori o životnoj priči kojoj sam svjedočila. Nije se to dogodilo meni nego jednoj bliskoj osobi. Često plačem, baš sam emotivac, rasplače me dobar film, a ne mora biti ni dobar - rekla je splitska pjevačica.

Dok je Albina gostovala u Jutarnjem showu Antene Zagreb, Saša Lozar (41) ju je pohvalio. Rekao joj je da super zvuči dok pjeva uživo na što mu je ona rekla da nije sve kako se na prvu čini.

- Nitko to ne bi rekao na meni, ali imam oscilacije i imam problema sa samopouzdanjem, ne s izgledom nego s pjevanjem. Uvijek mislim da ljudi misle da se trebam dokazivati - odgovorila je iskreno.

Lozar ju je pitao i o njezinom najvećem strahu u životu.

- Da ću ostati sama - rekla je emotivna pjevačica.

Ispričala je i što prvo radi nakon buđenja.

- Pogled u ogledalo i budem ili zadovoljna ili prenesretna. Zavisi kakvog sam raspoloženja. I umijem se - rekla je, a Saši Lozaru i Marini Remenarić otkrila je i sadržaj najboljeg poklona koji je dobila.

- Prvi rođendan kad smo dečko i ja prohodali, kupio mi je čarape do koljena, labello i flomastere. Čarape jer sam uvijek hodala u stopalicama i bilo mi je zima, flomastere jer uvijek podcrtavam kad učim za faks, a labello jer su mi uvijek suha usta, i još najljepšu ružu ikad. Romantičar je - rekla je mlada pjevačica.

POGLEDAJTE VIDEO:

Najčitaniji članci