Show

Komentari 25

Albina tijekom probe na glavi ima ekstenzije od dvije kile... Uraganke: 'Mi imamo od pet!'

Albina tijekom probe na glavi ima ekstenzije od dvije kile... Uraganke: 'Mi imamo od pet!'

'Teško je plesati, pratiti sve detalje oko sebe i držati fokus na kamere koje nas snimaju, a pogotovo kada još imaš i dvije kile kose na sebi', otkrila je Albina

Hrvatska predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić (22) danima se nakon proba druži s eurovizijskim blogerima i novinarima, a ovaj put imala je priliku kratko razgovarati s ekipom iz Wiwibloggsa. 

POGLEDAJTE VIDEO 

Tijekom intervjua u kojem su se dotakli pregršt zanimljivih tema, Albina je otkrila kako na glavi tijekom proba ima ekstenzije teške čak dvije kile. 

- Teško je raditi ovo, a to će vam potvrditi sve djevojke koje nastupaju - rekla je Albina. 

- Teško je plesati, pratiti sve detalje oko sebe, držati fokus na kamere koje nas snimaju, a pogotovo kada još imaš i dvije kile kose na sebi - otkrila je pjevačica. 

Kako kaže Splićanka, u tom trenutku najviše ju je strah da će kada se nagne i ostati u tom položaju zbog težine kose koju ima na sebi. 

Novinar Wiwibloggsa nasmijao se na Albininu izjavu, ali u isto vrijeme nije mogao vjerovati da kosa, koju je nosila i tijekom intervjua, može težiti toliko. 

- Je li teško? Koliko je jak tvoj vrat? - upitao ju je.

- Trenutno nije toliko teško no, zasigurno će mi biti puno lakše kada skinem to s glave - odgovorila je pjevačica.

- Ahaa, to nije tvoja kosa. Pa izgleda tako prirodno - našalio se novinar. 

Za istu ekipu novinara, intervju su dale i srpske predstavnice grupa Hurricane. Začuđen težinom Albinine kose, novinar ih je upitao srpske pjevačice znaju li da ona nosi ekstenzije od čak dva kilograma.

POGLEDAJTE VIDEO 

- Ja imam pet kila ekstenzija, ja imam dvije kile, ja imam 500 grama. Mi smo pobjednice u težini kose - govorile su pjevačice koje su bile jako dobro raspoložene tijekom cijelog intervjua. 

Na kraju su zaključile kako ipak, kada sve zajedno zbroje težinu svoje kose, imaju otprilike dva kilograma kao što nosi i naša predstavnica Albina na svojoj glavi.  

Najčitaniji članci