Show

Komentari 36

Albina u upečatljivom kostimu na tirkiznom tepihu: 'Sjajno, pa ti si hrvatska Kylie Minogue!'

Albina u upečatljivom kostimu na tirkiznom tepihu: 'Sjajno, pa ti si hrvatska Kylie Minogue!'

Pjevačica je na Instagramu objavila fotografije svoje najnovije modne kombinacije, a pratitelji su je počeli nazivati ikonom stila. Fotografije su u samo nekoliko sati skupile preko 10 tisuća lajkova

Nakon podijeljenih mišljenja o kostimu u kojem bi trebala nastupiti na prvoj večeri Eurosonga, nitko nije prigovarao na dugu pletenicu i uski srebrno-sedefasti kombinezon u kojem je Albina Grčić (22) doslovno zabljesnula na tirkiznom tepihu u Rotterdamu.

POGLEDAJTE  VIDEO: 

- Spremni smo šarmirati Europu - napisala je uz fotografiju s tepiha Albina, a objavila je i dvije fotografije na kojima pozira uza zid.

Fotografije su u samo nekoliko sati skupile preko 10 tisuća lajkova.

 - Koji stajling, koja ljepotica' , 'Prelijepa si' ; 'Wow', 'Savršeno stvorenje', 'Ikona stila', 'Hrvatska Kylie Minogue' - pisali su obožavatelji. 

Podsjetimo, Albinin kostim za nastup dizajnirali su Juraj Zigman i Stefan Orlić, a sastoji se od bodija s korzetom posutim šljokicama i ružičasto-bijelih najlonki.

Mnoge je iznenadilo što neće nositi istu kombinaciju kao i na Dori, a neki su kostim ocijenili suviše golišavim i kičastim. No bilo je i onih kojima se svidjelo i to izdanje. Video Albinine prve probe u Rotterdamu na YouTubeu za sad ima preko 700 tisuća pregleda. 

POGLEDAJTE VIDEO:

 

Najčitaniji članci