Show

Komentari 20

Albina zapjevala 'Euphoria' i oduševila okupljene, Poljaci je okrunili: Ti si Miss Eurosonga

Albina zapjevala 'Euphoria' i oduševila okupljene, Poljaci je okrunili: Ti si Miss Eurosonga

Sve ono za što se mjesecima pripremala, mlada Splićanka pokazat će idućeg utorka na pozornici u Nizozemskoj. Vjeruje da će se njezin trud isplatiti, ali o plasmanu ne razmišlja

Naša ovogodišnja predstavnica na Eurosongu, Albina Grčić (22) u nedjelju je odradila prvu probu uoči nastupa na Eurosongu 18. svibnja. U Rotterdam je otputovala u subotu sa svojom ekipom, paze na epidemiološke mjere i kada nisu na probama - uglavnom stoje u hotelu kako bi se sačuvali od zaraze koronom. 

POGLEDAJTE VIDEO:

Koreografija koju je s plesačima izvela na nizozemskoj pozornici oduševila je svijet, a oni koji su pratili i Doru, izbor hrvatske pjesme za pjesmu Eurovizije, vidjeli su da je dosta toga izmijenjeno s obzirom na taj nastup u veljači.

Albina nosi atraktivan kostim, a nakon prve probe okupljenim novinarima poručila je da je jako zadovoljna kako to sve funkcionira. Mjesecima se pripremala i vjeruje da će to publika prepoznati, ali i da će sve biti besprijekorno. 

- Puno puta smo probavali taj slavni nastup, ali ovo je nešto potpuno drugačije. Trebalo mi je vremena da se prilagodim visini konstrukcije na kojoj plešemo, kao i kamerama kojih ima jako puno. Nisam znala kako će taj naš nastup izgledati na screenu, ali moram priznati da sam nakon 1. gledanja bila blago oduševljena - rekla je Grčić za eurosong.hr pa nastavila: 

- Toliko sam sretna da je to nastup kakvog smo priželjkivali i da radim s jednom takvom profesionalnom ekipom koja će se potruditi da sve bude na nivou. Jedva čekam vidjeti “final product” s frizurom, make-upom i popravcima rada kamere i grafike.

Odgovarala je na pitanja novinara, a dobila je i 'zadatak' otpjevati pobjedničku pjesmu Eurosonga iz 2012. godine, kada je pobjedu odnijela švedska predstavnica Loreen s pjesmom 'Euphoria'. Refren je bio dovoljan da oduševi okupljene, a hvalili su i njezin modni izričaj. Od poljskih novinara dobila je titulu Miss Eurosonga, na čemu se od srca zahvalila.

POGLEDAJTE VIDEO: Albina se predstavlja stranim medijima

Najčitaniji članci