Show

Komentari 34

Albina završila drugu probu: Laserski show, plesači, kostimi i četiri holograma u dijelu pjesme

Albina završila drugu probu: Laserski show, plesači, kostimi i četiri holograma u dijelu pjesme

U samo sat vremena, snimku druge probe naše Albine na YouTubeu pogledalo je preko 36 tisuća ljudi. Obožavatelji se nadaju da bi se mogla podići na kladionicama

Hrvatska predstavnica na ovogodišnjem Eurosongu, Albina Grčić (22), u Rotterdamu se intenzivno sprema za svoj nastup u prvoj polufinalnoj večeri 18. svibnja.

POGLEDAJTE VIDEO

Ranije danas, Albina je imala svoju drugu probu koja je prošla, kako kaže njen tim, i više no odlično.

Bez problema je otpjevala visoke tonove te je bila vokalno stabilna unatoč plesanju. Nastup izgleda futuristički, a najupečatljivija je igra laserima, ali i pojavljivanje četiri hologramske Albine u jednom dijelu pjesme, kaže Eurosong.hr

Albina se na početku pojavljuje sama, a kako podiže ruku, tako se laseri pojavljuju na ekranu u različitim bojama. Outfit na njoj izgleda skladno te nadopunjuje igru svjetlima.

Na drugoj probi plesači izgledaju sinkroniziraniji te je cijela koreografija izgledala profesionalno. 

Uvelike je poboljšano kadriranje te se nakon zoom in-a na Albinu i plesače, kadrovi počinju prikazivati s različitih strana, a najupečatljiviji je onaj kada kamera snima iz žablje perspektive pa Albina izgleda kao prava diva.  

Albina je u nekoliko navrata pokazala i svoj prepoznatljiv, karizmatičan osmijeh, a na samom kraju pjesme oduševila je novinare svojom slatkom reakcijom kada im se zahvalila na gledanju.

Uršula Tolj jučer je izjavila kako za sada sve prolazi prema planu te su svi negativni na koronu. Ukoliko Albina bude pozitivna, što je jedna od mogućnosti, umjesto nastupa uživo, prikazat će se snimka s proba.

Albina se nakon snimki s prve probe popela nekoliko mjesta na kladionicama, a nakon druge probe moglo bi se dogoditi isto jer je snimka u prvih sat vremena pregledana čak 36 tisuća puta.

Najčitaniji članci